ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Όρμπαν: «Όποια χώρα έχει φύγει από την ΕΕ προστατεύει την υγεία των πολιτών της πιο γρήγορα πιο καλά

1 min read

O πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι, σε αντίθεση με τη Βρετανία, κανένα εμβόλιο δεν έχει ακόμη εγκριθεί ακόμα στην ΕΕ και σχολιάζει καυστικά ότι όποια χώρα βρίσκεται εκτός ΕΕ ή έχει φύγει όπως η Βρετανία μπορεί να προστατεύει την υγεία των πολιτών της γρήγορα και αποτελεσματικά.

Συγκεκριμένα ο Όρμπαν είπε σήμερα μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο της Ουγγαρίας: «Όποια (χώρα) έχει φύγει (από την ΕΕ) ακολουθεί τον δικό της δρόμο, αναζητά τις δικές της λύσεις, μπορεί να προστατεύσει την υγεία και τη ζωή των πολιτών της πιο γρήγορα από ό,τι εμείς που μείναμε (στην ΕΕ)».

Πρόσφατα, η βρετανική ρυθμιστική αρχή MHRA έγινε ο πρώτος οργανισμός στον κόσμο που έδωσε έγκριση έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό που αναπτύχθηκε από την Biontech και την Pfizer. Αυτό ο Όρμπαν το περιέγραψε στο ραδιόφωνο της χώρας του ως «χαστούκι στο πρόσωπο» για την ΕΕ.

Έτσι έχουμε το εξής οξύμωρο: ΗΠΑ, Βρετανία και Ρωσία να έχουν έτοιμα τα εμβόλια και να ξεκινούν εμβολιασμούς ενώ στην ΕΕ είμαστε στο περίμενε.Βέβαια η Ουγγαρία λόγω Όρμπαν έχει κινηθεί γρηγορότερα και έχει ήδη προμηθευτεί το ρωσικό εμβόλιο το οποίο και θα το παράξει.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.