ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οριστικό «λουκέτο» στα μαγαζιά της παραλιακής φοβούνται οι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης

1 min read

Αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει μόνο τα εστιατόρια και τα καφέ που έχουν τραπεζάκια σε εξωτερικό χώρο οι καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης και ζητούν να αλλάξει αυτή η παράγραφος του νόμου.

«Καλύτερα να μη μας άνοιγαν» δηλώνει o γ.γ. της Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών και Καφέ Μπαρ νομού Θεσσαλονίκης Μιχάλης Επιτροπίδης, αναφερόμενος στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης περί επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης με την αξιοποίηση μόνο των εξωτερικών τους χώρων και υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «καταστήματα τα οποία εξωτερικά έχουν έναν χώρο 20 τ.μ.» και συμπλήρωσε ότι «μπορούν να βάλουν δύο ή τρία τραπέζια που αναλογούν σε 12 άτομα, ενώ μπορεί να έχουν ενοίκιο 10.000 ευρώ. Πώς θα το πληρώσουν; Γι’ αυτό ζητάμε την επιδότηση ενοικίου έως 31 Δεκεμβρίου».

«Στην παραλία δεν υπάρχουν μεγάλα πεζοδρόμια, αλλά τεράστια ενοίκια και είναι σίγουρο ότι θα κλείσουν όλα τα μαγαζιά της παραλιακής. Θα έχουμε μία εικόνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με κλειστά καταστήματα, το μέτρο είναι καταδικαστέο» ολοκλήρωσε ο κ. Επιτροπίδης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.