ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Oριστική διακοπή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ μετά την εισβολή Σαββίδη

1 min read

Προς οριστική διακοπή στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μετά την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του ιδιοκτήτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης Ιβάν Σαββίδη που μάλιστα οπλοφορούσε.

Από την ΑΕΚ κάνουν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργήθηκε ύστερα από την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο συνοδεία ανθρώπων ασφαλείας.

Έχουν επίσης υποστηρίξει ότι δέχτηκαν μπαράζ φραστικών επιθέσεων και απειλών από τον ισχυρό άνδρα του «δικέφαλου του Βορρά» τόσο εντός γηπέδου όσο και στα αποδυτήρια, ενώ έχουν σταθεί και στο γεγονός πως οπλοφορούσε, γεγονός που έχει σοκάρει τους πάντες στα αποδυτήρια.

Για όλα τα παραπάνω ενημέρωσε ο Μηνάς Λυσάνδρου τον Γιώργο Κομίνη.

Τι προηγήθηκε

Xαμός στο 90′ του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Βαρέλα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε. Ο διαιτητής στη συνέχεια κάλεσε τους επόπτες στο κέντρο του γηπέδου, καθώς οι περισσότεροι παίκτες ήταν εκτός εαυτού.

Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιτίθεται φραστικά προς τον Κομίνη και ζήτησε με χαρακτηριστικές κινήσεις να αποχωρήσει η ομάδα του από το γήπεδο.

Ο αρχηγός των γηπεδούχων, Βιεϊρίνια, όμως αρνήθηκε να ακολουθήσει την εντολή του, κάνοντας χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλό του πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Του έκανε χειρονομίες να ηρεμήσει, όπως και σε συμπαίκτες του και σε όλους τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε όμως να σταματήσει τον τεχνικό διευθυντή, Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έφτασε μέχρι τον Κομίνη φωνάζοντάς του «you are finished «.

Ο αρχηγός των γηπεδούχων, Βιεϊρίνια, όμως αρνήθηκε να ακολουθήσει την εντολή του, κάνοντας χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλό του πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Του έκανε χειρονομίες να ηρεμήσει, όπως και σε συμπαίκτες του και σε όλους τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε όμως να σταματήσει τον τεχνικό διευθυντή, Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έφτασε μέχρι τον Κομίνη φωνάζοντάς του «you are finished».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.