ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

10 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οργισμένη επιστολή της χαροκαμένης μάνας σε Καμμένο, ΓΕΣ, για τον θάνατο του Εβρίτη Επιλοχία

1 min read

Μια οργισμένη επιστολή με την οποία ζητάει απαντήσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αλκιβιάδη Στεφανή για τον θάνατο του γιου της που “έσβησε” από έμφραγμα μέσα στο ΚΙΧΝΕ Διδυμοτείχου, έστειλε στο ΓΕΣ η χαροκαμμένη μάνα του Εβρίτη ΕΠΟΠ Επιλοχία Γιώργου Πάλλα.

Αναγκάστηκε να το κάνει, αφού έχουν περάσει τόσες ημέρες από τον χαμό του 39χρονου παιδιού της, που έχασε τη ζωή του από έμφραγμα μέσα στο ΚΙΧΝΕ Διδυμοτείχου, το οποίο δεν διαθέτει καρδιολόγο, αφήνοντας πίσω του την εγκυμονούσα σύζυγό του. Πως να δεχτείς τον χαμό ενός δικού σου ανθρώπου και πολύ περισσότερο του παιδιού σου, όταν μάλιστα ως γονιός και οικογένεια γενικότερα, πιστεύεις ότι υπήρχε έστω και μία πιθανότητα αυτός ο θάνατος να είχε αποφευχθεί. Τότε είναι απολύτως δικαιολογημένα και η πίκρα και η θλίψη να συνοδεύονται και από οργή. Γιατί έχουν περάσει 15 ημέρες που “έφυγε” το παλικάρι και από το ΓΕΣ και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δεν υπάρχει η παραμικρή ανακοίνωση, που να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη και ένας νέος άνθρωπος, ένα στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων, έχασε τη ζωή του.

Κι όλα αυτά στο πολυδιαφημισμένο απ’ το ΓΕΣ “Έτος μέριμνας προσωπικού”. Η χαροκαμένη μάνα τελειώνει μάλιστα  την επιστολή της με την φράση: “Μπορείτε να μας απαντήσετε Κ. Υπουργέ Εθνικής Άμυνας και οι Κ. Αρχηγοί των Επιτελείων ΓΙΑΤΙ υπάρχουν σε ένα έτος μέριμνας προσωπικού και εν καιρό ειρήνης τόσοι άδικοι θάνατοι στον Ελληνικό Στρατό; Προφανώς διότι όλα γίνονται στο βωμό του χρήματος και της καρέκλας”.

Η επιστολή της κυρίας Νερατζιάς Πάλλα προς Καμμένο και Αρχηγό ΓΕΣ αναφέρει:

«15 μέρες έχουν περάσει από την μέρα που ο ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΠΖ) Γεώργιος Πάλλας άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο 219 ΚΙΧΝΕ Διδυμοτείχου από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, στο οποίο δεν υπήρχε καρδιολόγος και παθολόγος και ακόμη να εμφανιστεί ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΣ να κάνει μια ανακοίνωση ή να πάρει κάποιος ένα τηλέφωνο τους γονείς και συγγενείς για να δώσουν της απαντήσεις που αναζητούν.

»Βέβαια το μόνο που απασχολεί το ΓΕΣ όπως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά είναι τα εγκαίνια, οι φωτογραφίες και τα πανηγύρια του Αρχηγού και του επιτελείου του. Μπορείτε να μας απαντήσετε Κ. Υπουργέ Εθνικής Άμυνας και οι Κ. Αρχηγοί των Επιτελείων ΓΙΑΤΙ υπάρχουν σε ένα έτος μέριμνας προσωπικού και εν καιρό ειρήνης τόσοι άδικοι θάνατοι στον Ελληνικό Στρατό; Προφανώς διότι όλα γίνονται στο βωμό του χρήματος και της καρέκλας».

Πηγή: Militaire

Δημοσίευση στα Social Media