ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οργή στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία με Άρσεναλ

1 min read

Οι ελπίδες του Ολυμπιακού να συνεχίσει πέρα από τους «16» την πορεία του στο Europa League «ψαλιδίστηκαν» μετά τη χθεσινή ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Στις τάξεις της ομάδας μετά το ματς υπήρχε ένας συνδυασμός απογοήτευσης για το αποτέλεσμα, αλλά και οργής για τη διαιτησία.

Οι ερυθρόλευκοι είναι έξαλλοι τόσο με τον Γερμανό διαιτητή Ντάνιελ Ζίμπερτ όσο και με τον συμπατριώτη του, Μάρκο Φριτς, που ήταν στο VAR, για τη φάση του 79’.

Θεωρούν πως υπήρξε καθαρό επιθετικό φάουλ του Γκάμπριελ στον Εμβιλά, το οποίο όχι απλώς δεν καταλογίστηκε από τον ρέφερι, αλλά ούτε καν πήγε να το δει στο VAR για να έχει πιο σαφή εικόνα.

Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν παραβλέπουν και τα δικά τους λάθη. Οι Πειραιώτες δέχτηκαν δύο γκολ με σουτ εκτός περιοχής, αλλά κι ένα ακόμη φέτος με κεφαλιά από στημένη φάση, ενώ ο Σα συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, φέροντας ξεκάθαρα ευθύνη στο πρώτο γκολ.

Παρά την απογοήτευση, πάντως, στο λιμάνι εμφανίζονταν πεισμωμένοι. Θεωρούν το 1-3 μαγική εικόνα και δείχνουν αποφασισμένοι ενόψει της ρεβάνς.

Γνωρίζουν πως η πρόκριση πολύ δύσκολα θα έρθει, αφού χρειάζονται τουλάχιστον τρία γκολ στο «Έμιρεϊτς» την προσεχή Πέμπτη (18/3, 19:55), αλλά σε κάθε περίπτωση θέλουν έστω και για το γόητρο να το παλέψουν και να πάρουν τη νίκη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.