ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οργή των νέων για το έγκλημα στα Τέμπη Μεγαλειώδης πορεία στον Πειραιά Συγκινητική διαμαρτυρία στο Υπ. Μεταφορών

1 min read

Συγκίνηση και χαρά για το μέλλον της Ελλάδας προκαλεί η συνεχιζόμενη κινητοποίηση που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα από φοιτητές και μαθητές για το πρωτοφανές σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, οι περισσότεροι νέοι σε ηλικία.

Σήμερα, οι κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά πλημμύρισαν από νέους, μαθητές, που διαδήλωσαν για το έγκλημα που συντελέστηκε.

Μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Πειραιά, χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και έκαναν πορεία προς τον ΗΣΑΠ, διακόπτοντας την κυκλοφορία.

Οι νέοι κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα όπως «Στείλε όταν φτάσεις», «Όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί», «Η άνοιξη σταμάτησε στα Τέμπη», «Μας σκοτώσατε τα όνειρα», οι μαθητές, εξέφρασαν την οργή τους και απαίτησαν την τιμωρία όσων ευθύνονται «για το έγκλημα».

Να σημειωθεί πως συλλαλητήριο μαθητών, φοιτητών και καθηγητών θα πραγματοποιηθεί και την Τετάρτη 8 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε φωτογραφίες από την πορεία στον Πειραιά:

Την ίδια στιγμή, θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε η διαμαρτυρία που έκαναν φοιτητικοί σύλλογοι στο Υπουργείο Μεταφορών τοποθετώντας 57 άδειες καρέκλες με κόκκινα γαρύφαλλα, όσοι είναι και οι νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη.

Δείτε φωτογραφίες:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.