ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οργή Σιαμπάνη για την αλητεία του ΠΑΟΚ – «Σας καθιστώ υπεύθυνους για ό,τι συμβεί σε εμένα και την οικογένειά μου»

1 min read

Η αλητεία, η χυδαιότητα και η βαθιά παράνομη πράξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δημοσιοποιήσει προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα του Μάριου Σιαμπάνη, όπως ο ΑΔΤ, ο ΑΦΜ, ακόμη και η διεύθυνση της προσωπικής του κατοικίας, προκάλεσε την οργή και την αγανάκτηση του διεθνούς τερματοφύλακα και πρωταγωνιστή στην πρωτοφανή καταγγελία για προσπάθεια δωροδοκίας του από συγκεκριμένο πρόσωπο, γνωστό στο περιβάλλον του Δικεφάλου.

Ο Σιαμπάνης, με προσωπική του ανάρτηση στα social media, καθιστά υπεύθυνη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όσους ευθύνονται για τη δημοσιοποίηση των εγγράφων «για ό,τι συμβεί σε εμένα και την οικογένειά μου». Μάλιστα, δεν βάλλει μόνο κατά του ΠΑΟΚ για την απαράδεκτη, παράνομη ενέργειά του, αλλά και κατά της ΕΠΟ, την οποία «δείχνει» ως την υπεύθυνη για τη διαρροή των συμβολαίων του στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ο νεαρός γκολκίπερ υποστηρίζει ότι αυτή η πράξη, τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της ΕΠΟ, έγινε με σκοπό την τρομοκράτησή του, «για να πάρω το μήνυμα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, πριν σημειώσει ότι δεν λυγίζει και ότι ήδη η δικηγόρος του έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε να πληρώσουν το τίμημα όσοι προέβησαν σε αυτή την αποκρουστική και άκρως επικίνδυνη για τον ίδιο και την οικογένειά του ενέργεια.

Αναλυτικά η δήλωση του Μάριου Σιαμπάνη για την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ και τη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων του:

«Εχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια; Εχετε καταλάβει ότι δεν είμαι παιχνίδι εγώ και η οικογένειά μου για να μας χρησιμοποιείτε τόσο φθηνά και άνανδρα; Φταίω που δεν πήρα τα λεφτά; Φταίω που το κατήγγειλα; Μιλήστε καθαρά. Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου, αντί να με προστατέψει να δίνει τα συμβόλαιά μου για να γίνουν φέιγ βολάν και να έχει πρόσβαση στη διεύθυνσή μου ο οποιοσδήποτε; Αν με ρωτούσατε πόσα παίρνω και πόσα έπαιρνα στις ομάδες που ήμουν, θα σας έλεγα μόνος μου, θα σας έστελνα και τα συμβόλαια ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ. Αλλά δεν σας ενδιέφερε αυτό. Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία. Στόχος σας είναι να πάρω το μήνυμα. Το πήρα λοιπόν και σας απαντώ: ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ. Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είναι χαρά, όχι βρωμιά και ακόμα έτσι το ονειρεύομαι. Και θα παλέψω γι’ αυτό. Ηδη η δικηγόρος μου κάνει ό,τι χρειάζεται. ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ».

Ποτέ στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου ΠΑΕ δεν έδωσε βορά τόσο ωμά και απροκάλυπτα ποδοσφαιριστές. Διότι αυτό που έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν μια άτυπη «επικήρυξη» του Σιαμπάνη. Με όλη την Ελλάδα να μαθαίνει που ζει ο ίδιος, η σύζυγός του και το παιδάκι τους. Ποιος είναι ο αριθμός της ταυτότητάς του, το ΑΦΜ του. Η ντροπιαστική για την ιστορία του ΠΑΟΚ ανακοίνωση, θέτει σε κίνδυνο έναν παίκτη που απλώς έκανε αυτό που έκρινε σωστό. Και κυρίως δείχνει τι πραγματικά πρεσβεύει η νυν διοίκηση του ΠΑΟΚ. Πώς λειτουργεί. Και κυρίως με ποιον τρόπο προσπαθεί να θέσει τους… όρους της.

Ενας ωμός εκβιασμός, που η πολιτεία οφείλει να μην τον επιστρέψει.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.