ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οργή Ζεϊμπέκ Χουσεΐν για όσους αντιδρούν στα τούρκικα νηπιαγωγεία – Απαιτεί διώξεις από τον Γαβρόγλου!

1 min read

Είχαμε γράψει για το «πιλοτικό πρόγραμμα» του υπουργείου παιδείας για να διδάσκονται τα τούρκικα στα παιδιά των πομάκων, κατ’ εντολή του σουλτάνου Ερντογάν, ένα «πιλοτικό πρόγραμμα» που είχαν χαιρετήσει οι «τέσσερις δικοί του» βουλευτές.

Επί αυτού του προγράμματος υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις στην Θράκη. Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν ήταν και οι εκπαιδευτικοί που κλήθηκαν να το εφαρμόσουν, γεγονός λογικό, αφού πρόκειται για μια ανεκδιήγητη απόφαση που σκοπό της έχει να φτιάξει γενίτσαρους για τον σουλτάνο επί ελληνικού εδάφους.

Όπως, λοιπόν, διαβάζουμε στα «Παραπολιτικά», λάβρος επί αυτών των αντιδράσεων έχει γίνει ο βουλευτής του Ερντογάν, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος ανήκει στην Κ.Ο. του Σύριζα. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να απαιτήσει την απομάκρυνση των εκπαιδευτικών που αντιδρούνε από τον ίδιο τον υπουργό.

Που είναι ο Βούτσης να μας πει τώρα ότι οι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου δεν χρειάζεται να είναι Έλληνες; Μήπως υπάρχει πρόβλημα όταν βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου υπηρετούν ξεκάθαρα τα συμφέροντα ξένου, και μάλιστα εχθρικού, κράτους ή μήπως και αυτό ανεκτό είναι;

 

Διαβάστε περισσότερα: xryshaygh

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.