ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ώρες αγωνίας για 26χρονη αγνοούμενη – Την αναζητούν στο Βόλο

1 min read

Ώρες αγωνίας για 26χρονη αγνοούμενη – Την αναζητούν στο Βόλο





Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 26χρονης Ηλιάννας Σταμαδιανού για την οποία έχει εκδοθεί και Amber Aler.

Η γυναίκα εξαφανίστηκε από τη Λακωνία αλλά οι έρευνες επικεντρώνονται στο Βόλο. Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», η νεαρή γυναίκα τους τελευταίους μήνες είχε πάει τουλάχιστον πέντε φορές στο Βόλο, σε αναζήτηση μιας φίλης της.

Η μητέρα της σε επικοινωνία με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» απηύθυνε έκκληση για να βρεθούν τα ίχνη της 26χρονης, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Σύμφωνα με τη μητέρα της 26χρονης, η Ηλιάννα βρισκόταν στο σπίτι της στον Ασωπό Λακωνίας μέχρι και την προηγούμενη Τετάρτη (14/12) το βράδυ.




«Στις 6 το πρωί της Πέμπτης, μόλις ξύπνησα, δεν τη βρήκα στο σπίτι. Την αναζητήσαμε στο κινητό αλλά ήταν κλειστό», περιέγραψε το χρονικό της εξαφάνισης η κ. Μαρία Σταμαδιανού.

Η 26χρονη έφυγε με το αυτοκίνητό της κι έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Η οικογένειά της την αναζητά παντού, ενώ τελευταία οι έρευνες στρέφονται και στον Βόλο.

«Πιστεύουμε ότι είναι στον Βόλο. Από το καλοκαίρι έχει επισκεφθεί τουλάχιστον πέντε φορές την πόλη, αναζητώντας μια φίλη της από το πανεπιστήμιο, την οποία δεν μπορεί να βρει. Έχει φύγει κι άλλες φορές από το σπίτι. Μας έλεγε ότι πάει στη Σπάρτη και τελικώς βρισκόταν στον Βόλο. Κάθε φορά γυρνούσε όλο και πιο στεναχωρημένη, επειδή δεν έβρισκε τη φίλη της. Δεν είχε κλείσει όμως ποτέ το κινητό της. Τρελαίνομαι μόνο στη σκέψη να της έχει συμβεί κάτι. Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι καλά και να βρεθεί γρήγορα. Κάνει θεραπεία. Φοβάμαι μήπως είναι κάπου, με χρειάζεται και δεν μπορεί να με ειδοποιήσει», είπε η μητέρα.

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.