ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Απρ 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΩΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ! ΘΑ ΓΙΟΜΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ… ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ… ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ!

1 min read

https://4.bp.blogspot.com/-I-E0CxUqkoE/Wk-7P4PtShI/AAAAAAAAqTw/AVXv_dbb7BkoGnbl2EX8XJ3XsPNMwV4KACLcBGAs/s1600/kammenos_statue.jpg

Το πρώτο βήμα για την νέα μεγάλη κωλοτούμπα έκανε χθες ο Καμμένος, κι όπως φαίνεται θα ψηφίσει για τέταρτη –και τελευταία!- φορά (το έχει ήδη πράξει δύο φορές το 2008 και μία το 2015), υπέρ της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας. Έτσι, οι συγκυβερνήτες θα μεταφέρουν το πρόβλημα στην νουδούλα, που εύρισκε δικαιολογία τον Καμμένο για να μην πράξει το… χρέος της στους μεγάλους μας… συμμάχους (τους Αμερικανούς, που επείγονται να βάλουν το σκοπιανό κρατίδιο στο ΝΑΤΟ).

Και με τους ΑΝΕΛ τι θα γίνει άραγε; Υπάρχει ελπίδα να επιβιώσουν μετά από κάτι τέτοιο; Όχι, αλλά καθώς φαίνεται δεν υπήρχε ακόμα κι αν ο Πάνος το έπαιζε… Μακεδονομάχος μέχρι τέλους. Οι ΑΝΕΛ είναι μια τελειωμένη υπόθεση! Κι ούτε πρόκειται να κατέβουν στις επόμενες εκλογές, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα εξαφανιστούν οι ψεκασμένοι πρωταγωνιστές τους από την πολιτική. Έχουνε δέσει το γάιδαρό τους! Πρώτη μούρη στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Πάνος ο Καμμένος και στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, στις περιφέρειες που έχουν εκλεγεί, θα είναι οι υπόλοιποι!

Θα γιομίσουνε τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ… εθνικοφροσύνη και.. βαρβατίλα (Κατσίκης, Δημ. Καμμένος, κ.λπ.) κι όποιος αντέξει!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση