Πε. Οκτ 29th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι! Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Ελευσίνας – video

1 min read

Μαζική είναι η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα και στα διόδια επικρατεί πανικός με τις ουρές των αυτοκινήτων να είναι μεγάλες.

Μεγάλη κίνηση επικρατεί και στα δυο μεγάλα οδικά δίκτυα για έξοδο από την Αθήνα ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου με τις ουρές να ξεκινούν πριν από τα διόδια της Ελευσίνας.

Μέχρι τις 17.00 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτη είχαν περάσει από τα διόδια της Ελευσίανς 51.649 οχήματα ενώ από τα διόδια των Αφιδνών πέρασαν 38.648 οχήματα.

Από το πρωί ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου με χιλιάδες ταξιδιώτες να γεμίζουν τα καράβια με την πληρότητα να ξεπερνά το 90%. Μεγάλη είναι η κίνηση και στα ΚΤΕΛ και εισιτήρια δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του λιμενικού, μόνο χθες Μ. Τετάρτη, από τον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 18 δρομολόγια, όταν πέρυσι είχαν γίνει 16, και αναχώρησαν 18.328 επιβάτες, σε σχέση με τους 14.954 του περασμένου έτους. Συνολικά 3.167 οχήματα αναχώρησαν χθες, όταν πέρυσι ήταν 2.458 αυτοκίνητα.

Από το λιμάνι του Αργοσαρωνικού, τα δρομολόγια ήταν τα ίδια με αυτά του περασμένου έτους, δηλαδή 28, και 4.760 αναχώρησαν φέτος όταν πέρυσι, είχαν αναχωρήσει 4817 επιβάτες. Συνολικά 791 οχήματα αναχώρησαν με τα χθεσινά δρομολόγια, όταν πέρυσι ήταν 781.

Στη Ραφήνα, αν και τα δρομολόγια ήταν μειωμένα σε σχέση με την περσινή χρονιά (εννέα φέτος όταν πέρυσι ήταν 10) χθες αναχώρησαν 4.493 επιβάτες, όταν πέρυσι, την ίδια ημέρα είχαν αναχωρήσει μόλις 2.946. Όσον αφορά τα οχήματα, 1.268 οχήματα έφυγαν χθες, όταν πέρυσι μετακινήθηκαν μόλις 853.

Από το λιμάνι του Λαυρίου, χθες πραγματοποιήθηκαν έξι δρομολόγια με 1349 επιβάτες, όταν πέρυσι είχαν πραγματοποιηθεί πέντε δρομολόγια με 302 επιβάτες πέρυσι. Συνολικά 47 αυτοκίνητα μετακινήθηκαν χθες, όταν πέρυσι είχαν μετακινηθεί 32. Για αύριο, από τον Πειραιά αναμένεται να πραγματοποιηθούν 19 δρομολόγια, από την Ραφήνα εννέα ενώ από το Λαύριο τουλάχιστον πέντε.

Η τροχαία από την πλευρά της εξέδωσε έκτακτα μέτρα λόγω της μαζικής εξόδου των εκδρομέων για το Πάσχα και έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία σήμερα και αύριο Μεγάλη Παρασκευή για φορτηγά άνω των 1,5 τόνων

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.