ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΟΠΕΚΑ Πότε θα πληρωθεί η 4η δόση για το επίδομα παιδιού

1 min read

Μεταξύ 25 και 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται ο ΟΠΕΚΑ να καταβάλει την τέταρτη δόση του επιδόματος παιδιού για το 2019 στους δικαιούχους. 

Υπενθυμίζεται ότι, ο ενδιαφερόμενος δικαιούχος μπορεί να υποβάλει αίτηση για το επίδομα παιδιού μια φορά κάθε χρόνο (από τον Μάρτιο έως και τις 15 Ιανουαρίου του επόμενου έτους).

Σημειώνεται πως αν κάποιος διαπιστώσει πως έχει κάνει λάθος αφού έχει υποβάλλει την αίτηση για το επίδομα παιδιού, μπορεί να την ακυρώσει πατώντας (Οι Αιτήσεις Μου) / (Προβολή) / (Ακύρωση Αίτησης) και κατόπιν να εκκινήσετε νέα αίτηση-υπεύθυνη δήλωση Α21.

Οι δικαιούχοι, σε κάθε μεταβολή της οικογενειακής κατάστασής τους ή λανθασμένης καταχώρησης οποιουδήποτε άλλου στοιχείου τους, οφείλουν μέσα σε έναν μήνα να προβαίνουν σε τροποποίηση της αίτησης και μόνο στα πεδία που υπάρχουν μεταβολές.

Μετά την υποβολή της αίτησης, εφόσον πληρούνται τα κριτήρια του επιδόματος εμφανίζεται, στην αρχή της αίτησης όταν κάνουν προβολή, το μήνυμα: «Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είστε δικαιούχος του επιδόματος παιδιού και υπολογίζονται τα παρακάτω ποσά».

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η συμπλήρωσή της ως προς τα λοιπά. Μόνο μετά την υποβολή της, η αρμόδια υπηρεσία του ΟΠΕΚΑ μπορεί να ελέγξει το επισυναπτόμενο δικαιολογητικό και να το εγκρίνει ή μη.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της αίτησής σας, μέσω της πλατφόρμας κάνοντας προβολή της αίτησης για να διαπιστώσετε αν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, αν έχει εγκριθεί ή όχι το επισυναπτόμενο και για ποιο λόγο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.