ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε ο έλεγχος για το επίδομα παιδιού Α21

1 min read

Σήμερα τελικά άνοιξε ο έλεγχος για την εκκαθάριση από τον ΟΠΕΚΑ της πληρωμής της γ΄δόσης για το επίδομα παιδιού από τα Α21 για το 2018

Δεν είναι λίγοι οι αιτούντες του Α21 που δεν έχουν λάβει την γ΄δόση από το νέο οικογενειακό επίδομα. Ο ΟΠΕΚΑ ενεργοποίησε την ειδική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ στην οποία θα μπορούν να ενημερωθούν για την εκκαθάριση της αίτησης τους και το τί έχει γίνει ακριβώς για την πληρωμή της γ δόσης του οικογενειακού επιδόματος.

Στην αρχή υπήρξε η ενημέρωση από τον Οργανισμό ότι θα άνοιγε χθες Δευτέρα 30 Ιουλίου. Πλέον οι οι δικαιούχοι να ενημερώνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αίτησης Α21 και με χρήση των προσωπικών κωδικών Taxisnet για το ύψος του ποσού που πιστώθηκε στους λογαριασμούς τους στο πλαίσιο της πληρωμής της γ’ Δόσης 2018, όπως επίσης και για τον τρόπο της σχετικής εκκαθάρισης.

Υπενθυμίζεται πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία είναι προσβάσιμη από τις ιστοσελίδες του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr) και της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr) είναι ξανά διαθέσιμη για όλους τους δυνητικούς δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν ακόμη αίτηση ή για τροποποιήσεις.

Επίσης έγινε γνωστό από τον ΟΠΕΚΑ ότι στις 25-27 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί η δ’ δόση 2018, η οποία θα αφορά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, στους δικαιούχους που θα έχουν εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση και θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου.

Η επιλογή βρίσκετε στον ΟΠΕΚΑ σε σημείο που παραθέτουν τα dikaiologitika news


 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.