ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οπαδικό ξύλο Εικόνες άγριας βίας και εξευτελισμού μεταξύ φανατικών οπαδών στην Αθήνα (video)

1 min read

Ξύλο με γυμνά χέρια και μαδέρια, χυδαίες εκφράσεις και τυφλό οπαδικό μίσος. Το χρονικό των νέων επεισοδίων και το βίντεο σοκ που δείχνει οπαδούς να ξεγυμνώνουν έναν άνδρα που είναι πεσμένος στο έδαφος και ξυλοκοπείται.

Βεντέτα μεταξύ οπαδών θυμίζουν τα συνεχόμενα επεισόδια των τελευταίων ημερών, τα οποία είχαν συνέχεια σήμερα (13/5) με την επίθεση που δέχθηκαν νεαροί στο Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης” από πολυάριθμη ομάδα ατόμων να είναι το τρίτο περιστατικό σε λιγότερο από 20 ημέρες.

Σοκαριστικές εικόνες ήρθαν στη δημοσιότητα μέσα από το video που απεικονίζει τη “σφοδρή” επίθεση που δέχθηκαν δύο νεαροί (17 και 19 ετών) οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκια, πέρασαν από τη συμβολή των οδών Φυλής και Έκτορος είδαν 15 άτομα που βγήκαν ξαφνικά από το πάρκο Τρίτση να τους επιτίθενται, ρίχνοντάς τους από τα οχήματά τους, χωρίς όμως να τους τραυματίσουν σοβαρά.

Η συνέχεια ήταν… απάνθρωπη με τους δράστες να χτυπάνε τους δύο νεαρούς με καδρόνια, γροθιές και κλωτσιές, ενώ μάλιστα ακούγεται η φράση “Θα σας πιστολιάσουμε”, λίγο πριν ξεγυμνώσουν τον έναν από τους δύο.

Τα κίνητρα της επίθεσης φαίνεται πως ήταν οπαδικά,παρά το γεγονός ότι οι νεαροί δεν φαίνεται να φοράνε διακριτικά κάποιας ομάδας, αλλά παρ’ όλα αυτά ακούγονται υβριστικές εκφράσεις αντίστοιχου περιεχομένου.

Αυτό ήταν το τρίτο περιστατικό μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, καθώς στις 25/4 άνοιξε ο κύκλος της βίας με επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό, όπου εκτοξεύθηκαν δεκάδες μολότωφ προκαλώντας όμως μόνο υλικές ζημιές.

Πριν δύο ημέρες (11/5) η ένταση κορυφώθηκε με οπαδούς ομάδας να εντοπίζουν αντίπαλους οπαδούς που έκαναν μπάνιο στη θάλασσα, στην περιοχή του Πόρτο Γερμενό, και να ακολουθεί ένταση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι και σε αυτή την περίπτωση κυκλοφόρησε video που δείχνει δύο νεαρούς να βουτάνε στη θάλασσα προκειμένου να σωθούν, ενώ δέχονταν πέτρες και απειλές από τους δράστες με έναν εξ’ αυτών να λέει χαρακτηριστικά “Θα σφάξουμε την οικογένειά σας”.

Ακόμα πάντως δεν υπάρχει καμία σύλληψη ή προσαγωγή, αφού δεν έχει αναγνωριστεί κάποιος δράστης, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.