ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

20 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ομολογία του 19χρονου που Σοκάρει για τη δολοφονία της φοιτήτριας: Παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο

1 min read

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα και αφορούν στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπουλίδη στη Ρόδο.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου, οι φερόμενοι ως δράστες πέταξαν ζωντανή τη φοιτήτρια στα βράχια. Κατά την ομολογία του ο 19χρονος δίνει τη δική του εκδοχή για το πώς συνέβη το περιστατικό και προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στον 21χρονο συγκατηγορούμενό του.

Όπως υποστήριξε, εκείνος δεν ήθελε να πετάξουν την κοπέλα στη θάλασσα ενώ η Ελένη τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο. Επισημαίνει ότι αυτός δεν ήθελε να την “ξεφορτωθούν” αλλά επέμενε ο 21χρονος.

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο», περιγράφει στην ομολογία του ο 19χρονος σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή και προσθέτει: «Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεψα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: ‘Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε’. Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…».

Δημοσίευση στα Social Media