ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη και Μπα η αποστολή για το Μάντσεστερ

1 min read

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού τον Κώστα Φορτούνη για τον αγώνα της Τρίτης (3/11-22.00) με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, κάτι που λίγο ως πολύ αναμενόταν μετά την ένδειξη δυσαρέσκειας από τον Πορτογάλο προπονητή για την απόδοση του Έλληνα άσου στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Μαρτίνς έκανε αλλαγή στο ημίχρονο τον Φορτούνη, δήλωσε αρχικά ότι κάποιοι παίκτες που έχουν χρόνο συμμετοχής δεν έκαναν όσα περίμενε, ενώ στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι η αντικατάσταση του Φορτούνη ήταν δική του απόφαση και δεν είχε να κάνει με ζήτημα τραυματισμού.

Στην Αγγλία δεν θα ταξιδέψει ο Ουσεϊνού Μπα λόγω του προβλήματος με τον κορονοϊό, ενώ μετά τα διαδοχικά αρνητικά τεστ, ο Μαντί Καμαρά και ο Χιλάλ Σουντανί είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση και ο πρώτος διεκδικεί επιστροφή στην ενδεκάδα εάν είναι απολύτως έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Στην αποστολή μετέχει και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πλάτη και θα κριθεί επί αγγλικού εδάφους και μετά την τελευταία προπόνηση η συμμετοχή του στον αγώνα.

Η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό:

Με προπόνηση που έγινε την Κυριακή (1/11) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (2/11) για το Μάντσεστερ και η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός τέθηκαν οι Κώστας Φορτούνης και Ουσεϊνού Μπα.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.