ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: «Τρελαμένος» ο Λάζαρος!Χριστοδουλόπουλος

1 min read

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και περιμένει πως και πως το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ανυπόμονος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Άλλωστε πριν καν αρχίσει το παιχνίδι-φωτιά στο ΟΑΚΑ έχει μπει ήδη στη λίστα με το απόλυτο κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης.

Η δικαστική του διαμάχη με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είναι γνωστή με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στα άκρα με τις εξελίξεις στην υπόθεση αυτή να αναμένονται μετά τις 9 Οκτωβρίου.

Ο Λάζαρος περιμένει πως και πως το κυριακάτικο ντέρμπι. Και θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί για να δώσει τις απαντήσεις του στο γήπεδο. Κυρίως στη διοίκηση της ΑΕΚ, καθώς όπως αναφέρει και στο περιβάλλον του με αυτήν «βράζει», όχι με τον κόσμο.

Είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ο διεθνής μεσοεπιθετικός να ξεκινήσει στην ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ήταν εκτός αποστολής από το ματς με την Μίλαν για να πάρει τις ανάσες του και καθημερινά δείχνει με τη δουλειά που κάνει στο Ρέντη πως ζει και αναπνέει για τη μεγάλη μάχη της 6ης αγωνιστικής.

 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.