ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Το καθοριστικό μήνυμα του Σολδάνο

1 min read

Η Ουνιόν έπαιξε κι… έχασε! Αυτό υποστηρίζουν ουσιαστικά στην Αργεντινή που θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό. Μόνο που ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές. Και για αυτό το λόγο θα πρέπει πάντοτε να κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί όταν μία ομάδα μπλέκεται σε διαπραγματεύσεις με συλλόγους από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, πρέπει να “οπλίζεται” με υπομονή.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ξεκαθαρίσει βεβαίως από την πλευρά τους ότι δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση προς την πλευρά της Ουνιόν. Οπότε, περιμένουν κίνηση από την ομάδα του Σάντα Φε. Το μήνυμα περί απόσυρσης ενδιαφέροντος,αιφνιδίασε τους Αργεντινούς.

Συν τοις άλλοις, ο Φράνκο Σολδάνο που μέσω του δικηγόρου του “θορύβησε” από την Πέμπτη (27/12) τους ανθρώπους της Ουνιόν ενημερώνοντάς τους ότι “εγώ θα πάω στον Ολυμπιακό, είτε τώρα με μεταγραφή, είτε το καλοκαίρι ως ελεύθερος”, έπαιξε όπως αποδείχθηκε καθοριστικό ρόλο στις τελευταίες εξελίξεις.

Εμφανίστηκαν λοιπόν οι ρεπόρτερ της εφημερίδας της περιφέρειας του Σάντα Φε «El Litoral» που αποκάλυψαν ουσιαστικά την ανατροπή του σκηνικού με τον 24χρονο φορ. Όλα αυτά φυσικά δεν τα έγραψαν από το… στομάχι τους. Μίλησαν με συγκεκριμένα νούμερα και στοιχεία για την προσφορά του Ολυμπιακού. Στοιχεία που περιελάμβαναν ποσοστό μεταπώλησης και μπόνους για συμμετοχή στο Champions League της νέας περιόδου και τα οποία ήταν ως “συνοδευτικά” του 1 εκ. ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του (σ.σ. το ποσοστό που κατέχει δηλαδή το κλαμπ του Σάντα Φε). Η ενημέρωση που είχε με λίγα λόγια, ήταν από τα… ενδότερα της Ουνιόν.

Πώς έχει πλέον η κατάσταση; Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει κάτι. Υπάρχει όμως η αίσθηση ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο (29-30/12) θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Η Ουνιόν δεν θέλει να την ξαναπατήσει. Είχε χάσει έναν παίκτη της ως ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι, επειδή έκανε… καψώνια τύπου Σολδάνο (σ.σ. ο επιθετικός Γκάμπα πήγε τελικά στην Ουρακάν χωρίς να πάρει ούτε σεντς η Ουνιόν). Φαντάζει δύσκολο να την ξαναπατήσει για δεύτερη σερί μεταγραφική περίοδο.

Από τη στιγμή λοιπόν, που ο Σολδάνο έχει στείλει το μήνυμα στην ομάδα του ότι θέλει να πάει στον Ολυμπιακό και προκύπτουν όλες αυτές οι πληροφορίες από τα… ενδότερα της Ουνιόν μέσω της “El Litoral”, θα προκαλέσει έκπληξη αν ξανάρθει τούμπα η κατάσταση και ο παίκτης δεν ντυθεί στα ερυθρόλευκα! Οπότε, αναμένεται ένα Σαββατοκύριακο (29-30/12) με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.