ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Ρέαμπτσιουκ!

1 min read

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται η συμφωνία για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που… πιάνει λιμάνι, ψάχνει ήδη αντικαταστάτη η Πάσος Φερέιρα!

Από το πρωί η εφημερίδα “Record” έκανε γνωστό πως η μεταγραφή του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ στον Ολυμπιακό είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της. Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει! Ο Μολδαβός θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αντικαταστήσει τον Ρούμπεν Βινάγκρε που ουσιαστικά είναι σα να μην… πέρασε ποτέ απ’ τους Πρωταθλητές Ελλάδος!

Τα δικαιώματα του Ρέμπτσιουκ είναι μοιρασμένα (από 50%) σε Πάσος Φερέιρα και Πόρτο. Γι’ αυτό και το ποσό που θα δαπανήσουν οι Πειραιώτες για να κάνουν πράξη τη θέληση του Πέδρο Μαρτίντς, θα είναι περίπου 3.500.000 ευρώ!

Όπως όλα δείχνουν, το deal έχει ολοκληρωθεί και απομένουν τα διαδικαστικά για να τελειώσει οριστικά η μεταγραφή. Δηλαδή να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες των συμβολαίων, να ταξιδέψει ο Μολδαβός στην Ελλάδα, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό απ’ την Πορτογαλία, ο Ρέμπτσιουκ ήδη ετοιμάζει βαλίτσες! Με την Πάσος Φερέιρα να έχει ενημερώσει την ποδοσφαιρική αγορά πως αναζητά αριστερό μπακ καθώς ο Ρέμπτσιουκ θα βρεθεί στην άλλη άκρη της Ευρώπης για λογαριασμό του Ολυμπιακού!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.