ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Τελειώνει του εξτρέμ – Τα δεδομένα για Ενκουντού και η έκπληξη από Αγγλία

1 min read

Άμεση προτεραιότητα αποτελεί για την Ολυμπιακό η ενίσχυση των άκρων της μεσοεπιθετικής, που θέλει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς – Τι συμβαίνει με Ενκουντού.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει το θέμα της απόκτησης ακραίου μεσοεπιθετικού στον Ολυμπιακό, μια μεταγραφή που τη ζητά επίμονα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως βρίσκεται σε πρώτο πλάνο η περίπτωση του Ζορζ Κεβίν Ενκουντού, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με την Μπεσίκτας για τον Γάλλο εξτρέμ.

Ωστόσο, οι Τούρκοι επιμένουν για υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να κουβεντιάσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Η υπόθεση το μόνο σίγουρο είναι πως απαιτεί μεγάλη υπομονή και λεπτούς χειρισμούς για να έχει θετική κατάληξη, ενώ σημαντικό ρόλο φαίνεται πως παίζει το ενδιαφέρον των «μαυραετών» για τον Μπρούμα που πέρσι αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από την Αϊντχόφεν.

Η… έκπληξη από Αγγλία

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως δουλεύουν ακόμα μια περίπτωση εξτρέμ. Συγκεκριμένα στο προσκήνιο βρίσκεται ο Ρις Νέλσον, με τον Άγγλο να θέλει να αγωνιστεί σε μία ομάδα έχοντας βασικό ρόλο.

Σημαντικός παράγοντας θα πρέπει να θεωρηθεί πως η Άρσεναλ «ψάχνεται» να τον παραχωρήσει ως δανεικό, ώστε να μην τον αφήσει ξανά ανενεργό και μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωσή του, ενώ στο… παιχνίδι βρίσκονται ακόμα οι Κρίσταλ Πάλας, Μπράιτον και Μπρέντφορντ.

Τα δεδομένα για αριστερά

Μπορεί η υπόθεση του εξτρέμ να βρίσκεται στο προσκήνιο, στον Ολυμπιακό ωστόσο «τρέχουν» και για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα συνθέσει με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ένα δυνατό δίδυμο στην πλευρά.

Τις τελευταίες ώρες έχει κερδίσει πόντους, η περίπτωση του Χοακίν Πικέρες, με τον 22χρονο μπακ να δείχνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην την Ευρώπη και θα έβλεπε με θετική αύρα την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο η Πενιαρόλ δεν θέλει να τον χάσει ακόμα, αφού θεωρείται ένας από τους παίκτες – κλειδιά του συλλόγου. Σύντομα πάντως θα υπάρξουν εξελίξεις, αφού ο Πικέρες δύσκολα θα μείνει στην Ουρουγουάη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.