ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Τα ματς που χάνει ο Βαλμπουενά – Αγωνία για Πόρτο και ΑΕΚ

1 min read

Ολυμπιακός: Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι το τελευταίο «χτύπημα» στους «ερυθρόλευκους» λίγες μέρες πριν από έναν ακόμα αγωνιστικό «Γολγοθά».

Απανωτά είναι τα προβλήματα που προκύπτουν στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες, καθώς ώρα με την ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να αλλάξει τα πλάνα του για τις προσεχείς υποχρεώσεις των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την Τετάρτη (18/11) οι Νταμπλούχοι Ελλάδας πληροφορήθηκαν πως δύο από τα βασικά τους… όπλα τέθηκαν εκτός «μάχης», λίγο πριν επιστροφή τους στην… βάση τους.

Φυσικά και ο λόγος γίνεται για τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν, οι οποίοι αμφότεροι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Μάλιστα, ο Μαροκινός επιθετικός είναι απομονωμένος στο Καμερούν όπου έλαβε χώρα το ματς με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, ενώ ο Αιγύπτιος βρίσκεται σε καραντίνα στην πατρίδα του, μετά την επιστροφή της αποστολής από τον εκτός έδρας αγώνα με το Τόγκο.

Ωστόσο, τα… χτυπήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Ματιέ Βαλμπουενά αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (19/11) με πρόβλημα τραυματισμού. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση οπίσθιου ορθού μηριαίου. Αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστεί να μείνει στα… πιτς για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Πάντως, σ’ αυτές τις περιπτώσεις ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος μεγαλύτερης απουσίας, αν υπολογίσουμε τον βαθμό της θλάσης, αλλά και την καταπόνηση του οργανισμού και την ηλικία του αθλητή.

Το σίγουρο είναι πως ο Γάλλος σούπερ σταρ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες, με την ευχή όλων στον Ολυμπιακό να μην μεγαλώσει το διάστημα της απουσίας του. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι του Σαββάτου (21/11) με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική, όπως και για την 4η στροφή του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και πάλι στο φαληρικό γήπεδο, την Τετάρτη 25 του μηνός.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις δύο επόμενες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, εκτός με τον Άρη (28/11) και εντός με τον Βόλο (5/12) αλλά και με την «μάχη» για την 5η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με αντίπαλο την Μαρσέιγ στην Μασσαλία. Ουσιαστικά, στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού ανησυχούν για τα δύο κρίσιμα ματς του Δεκεμβρίου, με την Πόρτο στις 9 του μηνός για την αυλαία του Champions League αλλά και με την ΑΕΚ, στις 16 στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την Super League, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστεί και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που δεν είχε διεξαχθεί στην 6η στροφή του πρωταθλήματος.

Συνοπτικά, τα ματς του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του χρόνου:

Σάββατο 21 Νοεμβρίου: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Super League
Τετάρτη 25 Νοεμβρίου: Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι, Champions League
Σάββατο 28 Νοεμβρίου: Άρης-Ολυμπιακός, Super League
Τρίτη 1 Δεκεμβρίου: Μαρσέιγ-Ολυμπιακός, Champions League
Σάββατο 5 Δεκεμβρίου: Ολυμπιακός-ΝΠΣ Βόλος, Super League
Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου: Ολυμπιακός-Πόρτο, Champions League
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου: Λαμία-Ολυμπιακός, Super League
Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου: ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Super League, εξ αναβολής (1η αγ.)
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου: Ολυμπιακός-ΑΕΛ, Super League
Σε εκκρεμμότητα: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Super League, εξ αναβολής (6η αγ.)

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.