ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Μαρινάκης ενόψει πλέι οφ

1 min read

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Μετά από δύο μήνες… καραντίνας, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Όλα δείχνουν πως τα πλέι οφ θα διεξαχθούν κανονικά, με τις υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» να ξεκινούν στις 7/6 από την Τούμπα και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις για να ολοκληρώσουν τη σεζόν με την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου, ενώ στο μυαλό τους βρίσκεται και η ευρωπαϊκή πορεία. Τις επόμενες ημέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη και να μιλήσει στην ομάδα.

Την τελευταία φορά που ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μίλησε στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ήταν μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο. Ο λόγος της επίσκεψης θα είναι να τους ζητήσει να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και για τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας. Συγκεκριμένα, ο Μαρινάκης αναμένεται να ζητήσει από τους παίκτες το απόλυτο των νικών στα πλέι οφ, προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα, σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.