ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός – Προετοιμασία ενόψει των αγώνων σε Ελλάδα & Ευρώπη

1 min read

Με σημαντικούς του παίκτες να αυξάνουν τις πιθανότητες συμμετοχής, προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για τους δύο αγώνες που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γιαν Εμβιλά και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έβγαλαν μέρος του σημερινού προγράμματος στην προπόνηση του Ολυμπιακού και κερδίζουν έδαφος ώστε να συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα την Κυριακή στην Τρίπολη.

Στην Τουρκία, η Φενερμπαχτσέ μία εβδομάδα πριν υποδεχθεί τους ερυθρόλευκους για το Europa League, νίκησε εντός έδρας την Γκιρεσουνσπόρ με 2-1. Ο Καντίογλου άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό και στο 64’ ο Οζίλ έκανε το 2-0 για τη Φενέρ, με την οποία αγωνίστηκε και ο Πέλκας μετά το 81ο λεπτό. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Ντουκαρά στο 85΄.

Στην ΑΕΚ, δεδομένη είναι η απουσία του Μαροκινού Άμραμπατ, αλλά το θετικό για τον Βλάνταν Μιλογεβιτς είναι πως έχει στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία.

Διαιτητής του αγώνα στην Τούμπα θα είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι.

Στη Μαγνησία, ο Βόλος επιβλήθηκε 3-0 του Ατρόμητου και είναι επικεφαλής στην κατάταξη της σούπερ λίγκας. Ο Ροσέρο άνοιξε το σκορ στο 59′ και ακολούθησαν δύο γκολ στο φινάλε για τους γηπεδούχους.

Ο Ολλανδός  Φαν Φέερτ με εκτέλεση πέναλτι στο 88′ έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 έγινε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Τερεζίου.

Ο Ατρόμητος παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και σήμερα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό Άνχελ Λόπεθ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.