ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Οι παίκτες που βρίσκονται στην έξοδο

1 min read

Ανακατατάξεις αναμένονται τον Ιανουάριο στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο, καθώς παίκτες θα έρθουν και παίκτες θα αποχωρήσουν. Εκτός από τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος είναι βασικός υποψήφιος για αποχώρηση, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται οι Φετφατζίδης και Πάρντο, με τον πρώτο να έχει χάσει τη θέση του στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, και τον δεύτερο απλά να μην υπολογίζεται και να έχει παίξει μόνο σε παιχνίδια Κυπέλλου. Οι νεαροί Ανδρούτσος, Βρουσάι και Νικολάου σχεδιάζεται να δοθούν δανεικοί και ίσως κάποιοι δοθούν στον Πανιώνιο, ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα.

Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και οι Γιάννης Μασούρας και Χουτεσιώτης, που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Όσο για τον Χασάν και τον Μάνο, το μέλλον τους θα ξεκαθαρίσει ανάλογα με την απόκτηση του φορ που αναζητά ο Ολυμπιακός. Για τον Αιγύπτιο υπάρχει προβληματισμός για τους συχνούς τραυματισμούς του, ενώ ο Έλληνας φορ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.