ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Μαρτίνς για τον Βόλο

1 min read

Η πιο δύσκολη αποστολή για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι να βγάλει από το μυαλό των ποδοσφαιριστών του την πρόκριση επί της Αϊντχόφεν και τις “μάχες” που έρχονται με την Άρσεναλ. Δεν είναι απλή ιστορία, αλλά οφείλουν όλοι να λειτουργήσουν επαγγελματικά.

Στον Ρέντη ξεκίνησε η δύσκολη διαδικασία να γυρίσει ο διακόπτης και να στραφεί η προσοχή στο παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας. Η πρώτη προπόνηση μετά την Αϊντχόφεν περιλαμβάνει περισσότερο αποκατάσταση. Ήταν αναμενόμενο να τους πάει πιο χαλαρά ο Πέδρο Μαρτίνς και την Κυριακή αναμένεται να κάνει κάποιες δοκιμές.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα εκτεταμένο ροτέισον, διότι τον Βόλο τον υπολογίζει. Το πιθανότερο που μπορεί να δούμε το βράδυ της Δευτέρας είναι να αλλάζουν ξανά οι δύο μπακ.

Ανδρούτσος και Χολέμπας είναι πολύ πιθανό να πάρουν τις θέσεις των Λαλά και Ρέαμπτσιουκ. Τον Γάλλο τον θέλει για τα ματς με Άρη και Άρσεναλ και σκέφτεται να του δώσει ανάσες στον Βόλο, ενώ από την άλλη ο Μολδαβός έχει πάρει πολλά παιχνίδια σερί και το πιθανότερο είναι να καθίσει στον πάγκο για να πάρει ανάσες. Και ένας από τους χαφ θα ξεκουραστεί σε αυτό το παιχνίδι, διότι ο Ολυμπιακός έχει το απαιτητικό ματς της Πέμπτης με τον Άρη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.