ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός – Μουντούτσνοστ: Επεισόδια στο ΣΕΦ! Συλλήψεις “οπλισμένων” οπαδών – Video, pics

1 min read

Ένα ματς της Euroleague που “στιγματίστηκε” από τις… ασχήμιες των κάφρων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε διμοιρίες των ΜΑΤ που βρέθηκαν στο ΣΕΦ, περίπου μια ώρα πριν το ματς των “ερυθρόλευκων” με την Μπουντούτσνοστ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι συγκεκριμένοι οπαδοί επιτέθηκαν στα ΜΑΤ, πετώντας βόμβες μολότοφ, προκαλώντας έτσι ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο ΣΕΦ. Όπως φαίνεται και από το video που ακολουθεί, ένα αμάξι και ένα μηχανάκι “λαμπάδιασαν”. Στη συνέχεια έγινε χρήση δακρυγόνων, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν αφόρητη την ώρα που οι φίλαθλοι έμπαιναν για να παρακολουθήσουν το ματς.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν επειδή -σύμφωνα με πληροφορίες- οι οπαδοί του Ολυμπιακού έμαθαν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν… στριμώξει τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, που ήρθαν στην Ελλάδα για την αναμέτρηση της Euroleague.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν, η αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων Υπηρεσιών της ΓΑΔΑ, πραγματοποίησαν στον σταθμό διοδίων της Ελευσίνας έλεγχο σε τρία λεωφορεία που μετέφεραν φιλάθλους της Μπουντούστνοστ από το Μαυροβούνιο στον Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων βρέθηκαν -επιμελώς κρυμμένα- σε ένα από τα λεωφορεία: Δεκαέξι ξύλινα στειλιάρια, 8 φωτοβολίδες, 1 κροτίδα, 1 σπρέι πιπεριού, 1 σφυρί, 1 κουκούλα, καθώς και μάρμαρα και πέτρες.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 37 ατόμων! Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και εξωσχολικού αθλητισμού.

Στους υπόλοιπους οπαδούς, με τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας Αρχής, και για λόγους δημόσιας ασφάλειας απαγορεύθηκε η μετάβασή τους στο στάδιο διεξαγωγής του αγώνα και συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων επιστρέφουν στη χώρα τους.

Δείτε εικόνες από τα επεισόδια που έγιναν στο ΣΕΦ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.