ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός Με Βαλμπουενά στην Τούμπα

1 min read

Στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς ο Γάλλος μέσος.

Κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της πρεμιέρας των play offs της Super League με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα βρίσκεται ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος σούπερ σταρ αντιμετώπισε μερικές ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο, το Σάββατο (6/6) γυμνάστηκε κανονικά και είναι στις επιλογές του Πορτογάλου κόουτς για τη «μάχη» της Κυριακής (7/6).

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό, αλλά μπόρεσε και δούλεψε κατά τη διάρκεια της διακοπής. Ο Ίβηρας κόουτς έχει ανακοινώσει 22 ονόματα ποδοσφαιριστών, κάτι το οποίο σημαίνει πως δύο δεν θα βρίσκονται στην αποστολή που θα είναι στον πάγκο στην Τούμπα. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος.

Συγκεκριμένα, στην «ερυθρόλευκη» αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει το απόγευμα του Σαββάτου (6/6) για την Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.