ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Κλειδί η Μπενφίκα για Ροντρίγκες

1 min read

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, έχει κάνει πρόταση στη Γκιμαράες για τον Πέπε Ροντρίγκες, αλλά τις εξελίξεις θα καθορίσει η Μπενφίκα, που έχει ποσοστό μεταπώλησης 50%.

Ο Πέπε Ροντρίγκες αρέσει πολύ στον τεχνικό του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. Ο 23χρονος Πορτογάλος μέσος, ουσιαστικά προορίζεται για αντικαταστάτης του Γκιγέρμε και τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έχει φτάσει πρόταση στη Γκιμαράες για τον παίκτη.

Αυτή είναι σχεδόν 3 εκατ. ευρώ, αλλά η Γκιμαράες αξιώνει περισσότερα χρήματα για τον ταλαντούχο μέσο, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν με 46 ματς, όπου μέτρησε πέντε γκολ και τρεις ασίστ. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024 και η ομάδα του έχει διαπραγματευτικές δυνατότητες. Κλειδί για τις εξελίξεις, πάντως, είναι η Μπενφίκα, η οποία έχει ποσοστό μεταπώλησης 50%. Ανάλογα το ποσό που θα εισπράξει θα εξαρτηθεί κι από το πόσο θα καφθούν οι αντιστάσεις της Γκιμαράες για τον Πέπε. 

Ο παίκτης, πάντως, ο οποίος ξεκίνησε τη καριέρα του στη Μπενφίκα, θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό και να παίξει σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Στην Πορτογαλία επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε ότι στέκονται και σε ένα ακόμα σενάριο. Να μειώσει τώρα τις απαιτήσεις της σε ό,τι αφορά το ποσοστό μεταπώλησης, αλλά να κρατήσει ένα όσο είναι ο παίκτης στον Ολυμπιακό.

πηγη onsports

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.