ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Euroleague και έρευνα για οφειλές!

1 min read

Η Euroleague ανακοίνωσε έρευνα για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, έπειτα από καταγγελία της ένωσης παικτών (ELPA) για οφειλές των “ερυθρόλευκων”.

Την έναρξη έρευνας για παλαιότερες οφειλές της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε αθλητές της, ανακοίνωσε η Euroleague, μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε από τη νεοσύστατη επιτροπή παικτών της διοργάνωσης (ELPA).

Ολυμπιακός: Πιο κοντά στον υποβιβασμό! Απέρριψε την προσφυγή το ΑΣΕΑΔ

Η έρευνα της Euroleague ξεκίνησε βάσει του σχετικού κανονισμού για να διαπιστωθεί αν έχουν διευθετηθεί τα χρωστούμενα σε παίκτες. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της Euroleague. Βάσεικανονισμών, η απόφαση θα ανακοινωθεί εντός 30 ημερών.

Στην ανακοίνωσή της η Euroleague αναφέρει:

«Η Επιτροπή Ελέγχου της Euroleague ανέφερε τον Ολυμπιακό στην ομάδα οικονομικών για περαιτέρω παρακολούθηση της κατάστασης με τους κανονισμούς του Financial Fair Play (FSFPR) για καθυστερημένες στις πληρωμές που περιέχονται στον Πειθαρχικό Κώδικα της Euroleague. Ο κανονισμός του οποίο η συμμόρφωση είναι υπό αμφισβήτηση αφορά τις πληρωμές προς τους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού . Η υπόθεση προέκυψε από καταγγελία που υποβλήθηκε από την Ένωση παικτών της Euroleague (ELPA).

Η διαδικασία κινήθηκε με βάση την παραβίαση των κριτηρίων του άρθρου 3.α) για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Η απόφαση του MCC να παραπέμψει την υπόθεση στην Οικονομική Επιτροπή σημαίνει ότι η τελευταία αναμένεται να εκδώσει απόφαση μέσα στις επόμενες 30 μέρες, σύμφωνα με το Άρθρο 33 του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.