ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός-Γουλβς: Δωρεάν μετάδοση στο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube

1 min read

Ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης σε συνεννόηση με την UEFA, ο σημαντικός αγώνας Ολυμπιακός – Γουλβς για τους 16 του Europa League θα διεξαχθεί απόψε στις 22:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Η COSMOTE TV, κατανοώντας την κρισιμότητα της κατάστασης, θα προβάλλει τον αγώνα δωρεάν μέσω του καναλιού της στο YouTube.

Για τους συνδρομητές της COSMOTE TV το παιχνίδι θα μεταδοθεί στο COSMOTE SPORT 2 HD.

Η ανακοίνωση της Cosmote για τη μετάδοση κι από το YouTube:

Η COSMOTE TV, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για τον αγώνα Ολυμπιακός-Γουλβς και προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο UEFA Europa League, αποφεύγοντας τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις, αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube. Με τον τρόπο αυτό, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες της Πολιτείας για προστασία του κοινού από τον νέο κορωνοϊό με την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων.

Η COSMOTE TV θα καλύψει την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση της φάσης των «16» του UEFA Europa League, την Πέμπτη 12/3 στις 22.00, με pre-game εκπομπή που επίσης θα μεταδοθεί ελεύθερα και μέσω YouTube (21.00), αλλά και την εκπομπή UEFA Europa League Show στις 00.00 με πλούσια ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών μέσα από το Καραϊσκάκη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.