ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Αποκαλύφθηκε η νέα «ερυθρόλευκη» εμφάνιση

1 min read

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε την εμφάνιση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020/21, η οποία θα είναι κατακόκκινη και θα έχει… πινελιές του «ερυθρόλευκου» παρελθόντος. Συγκεκριμένα, η νέα εμφάνιση είναι εμπνευσμένη από τη σεζόν 1978/79, όταν οι Πειραιώτες έφτασαν στο Final-6 του κυπέλλου Πρωταθλητριών με τον Κώστα Μουρούζη προπονητή και τους Γιατζόγλου, Καστρινάκη, Μελίνι, Διάκουλα οδηγούς της ιστορικής ευρωπαϊκής υπέρβασης της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Θρύλος τιμά την ιστορία του, στοχεύοντας σε ακόμα πιο ένδοξες στιγμές. Η GSA Sport και ο Ολυμπιακός εμπνεύστηκαν τη νέα φανέλα της ομάδας για τη σεζόν 2020-21 γυρίζοντας το χρόνο πίσω. Το κόκκινο του Ολυμπιακού, η λευκή ρίγα και η μαύρη πινελιά χαρακτηρίζουν τη φανέλα που θα φοράει η ομάδα τη νέα χρονιά. Μια φανέλα που είναι εμπνευσμένη από τη σεζόν 1978-79, όταν ο Θρύλος έφτασε στο Final-6 του κυπέλλου Πρωταθλητριών με τον Κώστα Μουρούζη στην άκρη του πάγκου και τους Γιατζόγλου, Καστρινάκη, Μελίνι, Διάκουλα να οδηγούν τους συμπαίκτες τους στην ευρωπαϊκή υπέρβαση για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου.

Επιστροφή στο παρελθόν λοιπόν με παράθυρο στο μέλλον, αφού η GSA Sport εφαρμόζει στα νέα προϊόντα που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό τις νέες της τεχνολογίες. Στη νέα φανέλα του Θρύλου, ενσωματώθηκε τo GSA HΥDRO-PLUS που υποστηρίζει την απόδοση των αθλητών ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ελαφριές, ανθεκτικές και μοναδικής σχεδίασης, είναι οι φανέλες που θα αγαπήσουν όλοι οι φίλαθλοι».

Δημοσίευση στα Social Media