ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός- Άιντραχτ: Επεισόδια οπαδών με αστυνομικούς – Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας

1 min read

Ολυμπιακός- Άιντραχτ: Μια ομάδα περίπου 200 οπαδών ήρθε σε σύγκρουση με δυνάμεις της Αστυνομίας στο Μοναστηράκι το βράδυ της Τετάρτης (03.11).

Περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό, κατά πληροφορίες να βρουν οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που έχουν έρθει στην πρωτεύουσα για τον αγώνα των δυο ομάδων στο πλαίσιο του Europa League το βράδυ της Πέμπτης (04.11) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν συγκεντρωμένοι σε χώρο κοντά στο Μοναστηράκι και ενώ τα πράγματα δεν έδειχναν να εκτραχύνονται, κάποια στιγμή άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες και πέτρες προς τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός για περίπου ένα δεκάλεπτο.

Στη συνέχεια, οι δυνάμεις της Αστυνομίας περιόρισαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην πλατεία Μοναστηρακίου, για την αποφυγή περαιτέρω επεισοδίων.

Νωρίτερα, είχαν εμφανιστεί οπαδοί της Άιντραχτ στο Σύνταγμα και οι αστυνομικές δυνάμεις τους καλούσαν να πάνε στα ξενοδοχεία τους για να μην δημιουργηθούν επεισόδια.

Οι οπαδοί των δυο ομάδων έχουν «βεντέτα» από τον αγώνα της Φρανκφούρτης όταν φίλοι του Ολυμπιακού είχαν δεχθεί επίθεση από τους Γερμανούς. Στην Αθήνα υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 400 οπαδοί της Άιντραχτ για τον αγώνα της Πέμπτης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.