ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Έκλεισε ο Πεπέ, ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την Γκιμαράες

1 min read

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό, την Γκιμαράες και την Μπενφίκα και ο Πέπε θα είναι άμεσα στην Ελλάδα (ίσως και την Δευτέρα) για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του

Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να υπάρξουν ανακοινώσεις δεν μπορούμε να είμαστε για καμία μεταγραφή σίγουροι. Για παράδειγμα ο Γκιγιέρμε βρίσκεται στο Κατάρ εδώ και μερικές μέρες, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό αλλά ακόμα η μεταγραφή του δεν έχει ανακοινωθεί από την Αλ Σαντ!

Και όσο ο Ολυμπιακός… έχανε τον Γκιγιέρμε προχώραγε την μεταγραφή του Πέπε για να τον αντικαταστήσει. Και σύμφωνα με την Α Bola υπήρχε οριστική συμφωνία μεταξύ των τεσσάρων εμπλεκόμενων πλευρών. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ακούσει το «ναι» αρχικά από τον 23χρονο ποδοσφαιριστή (ο οποίος θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο) και στη συνέχεια ήθελαν να καλύψουν την διαφορά με την Γκιμαράες.

Μια διαφορά η οποία υπήρχε εξαιτίας της Μπενφίκα. Οι «αετοί» είχαν 50% ποσοστό μεταπώλησης κι έτσι ο Ολυμπιακός για να κλείσει το deal έπρεπε να συμφωνήσει τόσο με τον παίκτη και την Γκιμαράες όσο και με την Μπενφίκα.

Οπερ κι εγένετο. Σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους, ο Ολυμπιακός έπεισε και την Μπενφίκα να ρίξει τις απαιτήσεις της (κάτω δηλαδή από το 50%) για να καλυφθεί η διαφορά που υπήρχε με την Γκιμαράες. Με τον παίκτη δεν υπήρχε, ούτε υπάρχει κάποιο θέμα και όλα δείχνουν ότι άμεσα θα είναι στην χώρα μας (ίσως και την Δευτέρα) για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του και το deal ήταν πολύ κοντά από τις προηγούμενες ώρες, όπως γράφαμε και χθες.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.