ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολοκληρωτική ήττα της κυβέρνησης Ν.Δ. σε Ευρώπη, ΟΗΕ και ΝΑΤΟ…

1 min read

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί πάντοτε με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια πανηγυρίζουν για τις νίκες υποτίθεται της Ελλάδας, που δεν είναι βέβαια νίκες, αλλά ήττες συντριπτικές! Ίσως έχουν τον λόγο τους να πανηγυρίζουν, αφού είναι στις θέσεις που είναι ακριβώς για τον λόγο αυτό…

Συνεχή τα χαστούκια στην εξωτερική μας πολιτική και από κοντά τα πουλημένα ΜΜΕ, που τα μπουκώνουν κάθε τόσο με εκατομμύρια είτε να σιωπούν, είτε και αυτά να πανηγυρίζουν.

Στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, όχι μόνον δεν επιβλήθηκε η οποιαδήποτε κύρωση στην Τουρκία, αλλά κατ’ ουσίαν έγινε δεκτό και το σύμφωνο Τουρκίας-Λιβύης για μια ΑΟΖ, η οποία παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία!

Αμέσως μάλιστα την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, η Τουρκία ανακοίνωσε νέες έρευνες και δέσμευσε περιοχές ανάμεσα σε Κρήτη και Καστελόριζο για ασκήσεις του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, περιοχές που σύμφωνα με του Τουρκολιβυκό σύμφωνο ανήκουν σε αυτούς!!!

Την ίδια ημέρα, που το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών πανηγύριζε για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ και τα θεωρούσε θετικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ικανοποιημένος και ο Γραμματέας του ΝΑΤΟ, πρώην κομμουνιστής Στόλτενμπεργκ, ανακοίνωσε ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας για συνομιλίες και δεν τον διέψευσε κανένας!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η 5η φάλαγγα στην υπηρεσία της ξενοκρατίας και της κυβέρνησης του ραγιαδισμού, έχει το θράσος να μιλά για εθνικές νίκες και να βγάζει “πατριωτικές” κορώνες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.