ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΥΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

1 min read

Μπορεί –ειδικά αυτές τις μέρες- οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ (που πουλάνε την Μακεδονία) και οι προδότες της Νουδούλας (που δηλώνουν πως δεν θα ακυρώσουν την προδοσία, αρκεί να ολοκληρώσει τη βρωμοδουλειά ο ΣΥΡΙΖΑ…), να εμφανίζονται στον ελληνικό λαό ως… ασυμφιλίωτοι εχθροί, αλλά σήμερα στην βουλή ενώθηκαν σε μια μεγάλη… αγκαλιά, κατά του κοινού τους εχθρού, της Χρυσής Αυγής!

Σκηνές απείρου κάλλους, λοιπόν, διαδραματίστηκαν κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια της βουλής για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, όταν ο… φασιστοφάγος Δένδιας δήλωσε ότι αρνείται να τοποθετηθεί επί της ενστάσεως αντισυνταγματικότητας που διατύπωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ευρισκόμενος σε παραλήρημα, ο Δένδιας* ούρλιαξε: «Αρνούμαι να τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος του οποίου οι ιδεολογικοί πρόγονοι παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους (Σ.Σ. εννοώντας προφανώς την κατοχική κυβέρνηση, πρωθυπουργός της οποίας ήταν ο πατέρας του μετέπειτα αρχηγού της Νουδούλας και πρωθυπουργού, Γεωργίου Ράλλη), αρνούμαι να τοποθετηθώ  επί ενστάσεως κόμματος που έχει ως σύμβολό του τον αγκυλωτό σταυρό (Σ.Σ. εννοώντας το πανάρχαιο ελληνικό σύμβολο του μαιάνδρου, το οποίο συγχέει με τον αγκυλωτό σταυρό –που κι αυτός είναι πανάρχαιο ελληνικό σύμβολο!- λόγω ασχετίλας).

Στο σημείο αυτό τελείωσαν τα ψέματα, καθώς ο Δένδιας καταχειροκροτήθηκε από τους σταλινοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ!

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο «Ρουμάνος» Κοντονέσκου (εκ του Τσαουσέσκου, επί των ημερών του οποίου σπούδαζε στην Ρουμανία…), για να δηλώσει περιχαρής ότι προσυπογράφει απολύτως την τοποθέτηση του Δένδια και ότι στέλνει έτσι ένα μήνυμα ενότητας των σάπιων της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» στους… «δολοφόνους της Χρυσής Αυγής».

Την τοποθέτηση του ορφανού του χασάπη Τσαουσέσκου, χειροκρότησε θερμά ο Δένδιας, αλλά και πολλοί  βουλευτές της Νουδούλας, ενώ στην συνέχεια, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδιναν συγχαρητήρια στον Δένδια στους διαδρόμους της βουλής.

Εμείς βεβαίως δεν είχαμε καμμιά αμφιβολία, ότι είναι όλοι μαζί στην προδοσία, αλλά αυτά να τα βλέπει ο λαός και να τους… συγυρίσει, όταν θα’ ρθει η ώρα των εκλογών!

(ΥΓ): Ποιος βουλευτής της Νουδούλας έχει λάβει την υπόσχεση από τους παγκόσμιους αφέντες, ότι θα γίνει «πρωθυπουργός κοινής αποδοχής», στην μελλοντική συγκυβέρνηση Νουδούλας – ΣΥΡΙΖΑ, στις μεθεπόμενες εκλογές που θα γίνουν με απλή αναλογική και δεν θα μπορέσει κανένα κόμμα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση; Για να σας… βοηθήσω: εφτά γράμματα, το πρώτο εκ των οποίων είναι το Δ!  

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.