ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Όλα όσα συζητήθηκαν ανάμεσα σε Μελισσανίδη, Ίβιτς και Καρέρα Τα ανοιχτά μέτωπα, τα συμβόλαια και οι μεταγραφές

1 min read

Τη Δευτέρα (18/5) πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, του τεχνικού διευθυντή Ίλια Ίβιτς και του προπονητή της ομάδας, Μάσιμο Καρέρα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση ανοίχτηκαν πολλά θέματα. Αρχικά μιλήσανε για τους στόχους της Ένωσης που είναι η δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ακολούθως, αναφέρθηκαν στους δανεικούς (Σιμάνσκι, Βράνιες και Αραούχο). Η περίπτωση του Σιμάνσκι προς το παρόν φαίνεται πιο εφικτή χρονικά απ’ όλες. Για τον Βράνιες εκτιμάται ότι με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα μείνει ελεύθερος, ενώ για τον Αραούχο τονίζεται πως είναι η πιο δύσκολη απ’ τις υποθέσεις της ΑΕΚ, η οποία ωστόσο πρέπει κάπως να «κλείσει».

Η ρήτρα των 2,7 εκατ. ευρώ για την αγορά του θεωρείται πολύ υψηλή για έναν παίκτη που πρόλαβε να παίξει σε 5 ματς (με 1 γκολ) και που ίσως χάσει ένα μεγάλο μέρος των πλέι οφ.

Η ΑΕΚ θα επαναξιολογήσει την κατάσταση με τον Αργεντινό στράικερ προς τα τέλη της σεζόν και θα πράξει αναλόγως. Είναι πολύ πιθανό να επιδιώξει έναν νέο δανεισμό από τη Λας Πάλμας ή να τον αγοράσει ,αλλά όχι με ποσό μεγαλύτερο του 1,5 εκατομμυρίου.

Επί τάπητος, όμως, τέθηκαν και τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται. Τα οποία είναι των Βίκτωρα Κλωναρίδη, Νίκλας Χουλτ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Για τους πρώτους δύο δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, ενώ για τον Τσιγκρίνσκι θα γίνει μια εντελώς διαφορετικής κουβέντας, λόγω της ισχυρής του προσωπικότητας.

Όμως, πλην των εσωτερικών θεμάτων, τέθηκε στη συζήτηση και το μεταγραφικό κομμάτι και στην ΑΕΚ ψάχνουν ενίσχυση στα εξτρέμ, αλλά και στα μπακ. Τόσο από αριστερά όσο και από δεξιά.

Για τα εξτρέμ ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά ψάχνεται για πρόταση 700-800 χιλ. ευρώ. Ο Ίλια Ίβιτς τού έχει διαμηνύσει πως δύσκολα θα βρει τέτοια ποσά στην κρίση της πανδημίας και η Ένωση δεν δείχνει διάθεση να ανέβει πάνω από τα 600.000 ευρώ, ενώ εξετάζει κι άλλες λύσεις.

Όσον αφορά στη θέση του αριστερού μπακ, αναζητείται ένας παίκτης με πιο πολλές επιθετικές αρετές από τον Χουλτ που πάντως δεν είναι απίθανο να παραμείνει. Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς της Λέγκια Γκντανσκ είναι στα υπόψη, αλλά ο 28χρονος Σέρβος οπισθοφύλακας ζητά πολλά (γύρω στις 500.000 ευρώ τον χρόνο).

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.