ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Απριλίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις μετακινήσεις

1 min read

Ο γενικός γραμματέας Στράτος Μαυροειδάκος ανέλυσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» τους περιορισμούς που ισχύουν στις μετακινήσεις λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως τόνισε, μιλώντας με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, στις «κόκκινες» περιοχές μπορεί να εισέλθει κανείς μόνο για λόγους εργασίας, ιατρικούς λόγους ή για παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο.

Παράλληλα, οι μετακινήσεις με το «sms 6» επιτρέπονται εντός όλης της περιφέρειας που κατοικεί ο πολίτης. «Και το μπάνιο επιτρέπεται, όχι όμως ο συνωστισμός στην παραλία» ξεκαθάρισε ο κ. Μαυροειδάκος.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Ειδικών Φρουρών, ο προβληματισμός της ΕΛ.ΑΣ. έχει να κάνει με τον έλεγχο των μετακινήσεων για αγορές, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει σοβαρός έλεγχος για το επιτρεπόμενο δίωρο. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να μετακινηθεί κανείς, που δεν μπορεί να γίνει σωστός έλεγχος» συμπλήρωσε ο κ. Μαυροειδάκος, εξηγώντας πως μπορεί κάποιος να στείλει νέα μηνύματα για να παρατείνει το χρονικό όριο ή να στείλει sms από άλλο κινητό.

Τέλος, όπως σημείωσε ο Στράτος Μαυροειδάκος στα οχήματα και στα ταξί πλέον, επιτρέπονται πέραν του οδηγού άλλα δύο άτομα, με την προϋπόθεση να φορούν μάσκα αν δεν είναι συγγενείς.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.