ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οικογενειακή τραγωδία στην Κυπαρισσία πέθανε η γυναίκα που πυροβόλησε στο κεφάλι ο σύζυγός της

1 min read

Έχασε χθες τη μάχη με το θάνατο η 70χρονη γυναίκα γερμανικής καταγωγής η οποία την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε πυροβολημένη στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι της στο Στασιό Κυπαρισσίας.

Η γυναίκα νοσηλευόταν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Νεκρός είχε βρεθεί στο σπίτι ο 78χρονος σύζυγός της. Ο άνδρας πιθανόν αρχικά έστρεψε το όπλο εναντίον της συζύγου του πυροβολώντας τη στο κεφάλι μέσα σ’ ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, και στη συνέχεια ο ίδιος βγήκε από το σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ένα ζευγάρι Γερμανών, ηλικίας περίπου 65 ετών, οι οποίοι είχαν αγοράσει πριν από χρόνια σπίτι στο Στασιό (ένα χωριό περίπου 4 χλμ. από την Κυπαρισσία) και έμεναν εκεί είναι τα κεντρικά πρόσωπα αυτής της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει τα τοπικά ΜΜΕ, γύρω στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης (29/08) εντοπίστηκε από έναν κάτοικο της περιοχής, αιμόφυρτος ένας άνδρας στην αυλή του σπιτιού του. Είχε μάλιστα δίπλα του ένα πιστόλι.

Στο εσωτερικό του σπιτιού βρισκόταν η σύζυγός του, βαριά τραυματισμένη από πυροβολισμό, στο μέτωπο.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια αλλά πιο πιθανό φαίνεται να είναι ότι ο σύζυγος πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.