Η οικογένεια Γιακουμάκη έχτισε εκκλησάκι στη μνήμη του αδικοχαμένου Βαγγέλη

Newskamatero

Ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη τον Μάρτιο του 2015 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και συμπαράστασης για όλα εκείνα τα θύματα του φαινομένου  bullying που δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιδράσουν.

Εκτός από τα ΜΜΕ, η υπόθεση είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκεί όπου οι χρήστες τόνιζαν την αναγκαιότητα για μια κοινωνία όπου δεν χωράει ο εκφοβισμός και το επιτηδευμένο… αντριλίκι.

Σε κάθε περίπτωση, ο αγαπητός σε όλους  Βαγγέλης, σήμερα δεν βρίσκεται ανάμεσά μας και το κενό που έχει αφήσει στους οικείους του δεν αναπληρώνεται.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η κίνηση της οικογένειάς του να χτίσει ένα εκκλησάκι στην μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Το χτίσμα οικοδομήθηκε στο Σελλί Ρεθύμνου στο οικόπεδο τής οικογένειας και είναι αφιερωμένο στον Ἅγιο Εὐάγγελο τον Μάρτυρα.

Πηγή: flashnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

ΔΕΗ: «Χαράτσι» σε όσους δεν πληρώνουν ηλεκτρονικά το λογαριασμό

Με ένα ευρώ θα επιβαρύνονται από 1η Δεκεμβρίου οι έγχαρτοι λογαριασμοί ρεύματος της ΔΕΗ, ανακοίνωσε η εταιρεία καλώντας ταυτόχρονα τους πελάτες της να επιλέξουν τη χρήση ηλεκτρονικού λογαριασμού. Σύμφωνα με την εταιρεία το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί στο κόστος έκδοσης και αποστολής των λογαριασμών. Διευκρινίζεται επίσης, για τους πελάτες που θα εγγραφούν […]