ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι κλιματιζόμενοι χώροι στην Περιφέρεια Αττικής Χάρτης ανά δήμο

1 min read

 Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση του νέου κύματος καύσωνα, ενώ μέσω χάρτη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα σημεία με τους κλιματιζόμενους χώρους.

 Οχάρτης ενημερώνεται συνεχώς με βάση τα στοιχεία που αποστέλλονται από τους δήμους της Περιφέρειας Αττικής. Στα συγκεκριμένα σημεία λειτουργούν κλιματιζόμενοι χώροι για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (πολύ υψηλές θερμοκρασίες – καύσωνας). Οι χώροι αυτοί, εμφανίζονται ανά Περιφερειακή Ενότητα στους χάρτες καθώς και σε πίνακες που είναι αναρτημένοι ανά Περιφερειακή Ενότητα στην Περιφέρεια Αττικής και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας στη διεύθυνση:

https://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=5006&Itemid=323

   Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης αφού ενημερώθηκε από τα αρμόδια στελέχη της Περιφέρειας για τα μέτρα που έχουν ληφθεί, έδωσε οδηγίες προκειμένου να υλοποιηθούν άμεσα συγκεκριμένα βήματα ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι κατά την περίοδο του καύσωνα. Επίσης, έδωσε εντολή να επιβεβαιώνονται και να βελτιώνονται συνεχώς οι πληροφορίες που αφορούν τους κλιματιζόμενους χώρους για τους οποίους η Περιφέρεια λαμβάνει στοιχεία από τους αρμόδιους Δήμους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.