ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

Newskamatero

Τώρα που βρήκαν «πελάτες» οι Τούρκοι (τους ψοφοδεείς Τσίπρα και Καμμένο), συνεχίζουν με πανηγυρικές δηλώσεις την χθεσινή νέα εθνική ταπείνωση στα Ίμια, προφανώς για να τονώσουν το εθνικό φρόνημα των Τουρκαλάδων!

Έτσι, ο γνωστός από προηγούμενη δήλωσή του (που απευθυνόταν προσωπικά στον Καμμένο κι έμεινε βεβαίως αναπάντητη: «θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια»), Γιγκίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του Ερντογάν Πασά,  χαρακτήρισε την Ελλάδα «μύγα που τα βάζει με έναν γίγαντα» και προειδοποίησε ότι οι συνέπειες που θα υποστεί η Ελλάδα θα είναι τρομερές.

Στο ίδιο πνεύμα και η δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού Γιλντιρίμ, η οποία μάλιστα ήρθε λίγες ώρες μετά την ταπεινωτική για την Ελλάδα συμφωνία «αποκλιμάκωσης»: «Δώσαμε ένα καλό μάθημα στους Έλληνες στα Ίμια».

Φυσικά, οι άφαντοι των Αθηνών δεν έδωσαν καμμιά απάντηση στις –φραστικές αυτή τη φορά- τουρκικές προκλήσεις. Και τι να’ λεγαν, άλλωστε;

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Η Τουρκία περικυκλώνει το Καστελόριζο με πρόφαση έρευνες

Η Άγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις με έκδοση παράνομων Navtex Με πρόφαση άσκηση έρευνας και διάσωσης η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις στο Αιγαίο περικυκλώνοντας τη θαλάσσια περιοχή γύρω από το Καστελόριζο. Η Τουρκία έχει εκδώσει ακόμη μια παράτυπη οδηγία Navtex για αύριο Πέμπτη από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 […]