ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

1 min read

Οι συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση έξω από κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Ι. Δραγούμη, έχουν προγραμματίσει συνταξιούχοι της τράπεζας οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές των συντάξεών τους.



Μέλη των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης ( Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας, στις 13:00, έξω από το ΥΜΑΘ με αίτημα την άμεση πρόσληψη εκπαιδευτικών.

Μέλη της Παλαιστινιακής Παροικίας Θεσσαλονίκης και της ΕΔΥΕΘ (Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης) θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 18:00, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή, ενάντια στην αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τις ΗΠΑ. Ενδέχεται μάλιστα να μετακινηθούν προς το αμερικανικό προξενείο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το χώρο συγκέντρωσης.

Στην πλατεία Καμάρας, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν στις 18:00 συγκέντωση για την υπεράσπιση της κατάληψης Mundo Nuevo ενώ ενδέχεται να πραγματοποιήσουν και πορεία.



Πηγή: ΑΠΕ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.