ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι Στοιχηματικές βγάζουν τον Ολυμπιακό από τώρα πρωταθλητή (και το) 2022

1 min read

Οι Ερυθρόλευκοι με τη νίκη που πέτυχαν πριν από λίγες ημέρες απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-1 στο Καραϊσκάκη, «σφράγισαν» και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Του δεύτερου συνεχόμενου και συνολικά 46ου στην πλούσια ιστορία τους. Μάλιστα, πριν καν κάνουν φιέστα για τον φετινό τίτλο, οι στοιχηματικές τους δίνουν ήδη φαβορί και για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πειραιά προσφέρεται στο 1.30 για να κατακτήσει το νέο πρωτάθλημα, όσο δηλαδή έδινε και στην αρχή της φετινής Superleague. Οι στοιχηματικές εταιρίες βλέποντας τη μεγάλη διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός φέτος από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, οι οποίοι ουσιαστικά είναι οι δύο αντίπαλοί του για τον τίτλο, προσφέρουν πολύ χαμηλά την επιλογή να κατακτήσει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού και το επόμενο πρωτάθλημα.

Δεύτερο φαβορί για τον τίτλο είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά προσφέρεται στο 7.00, με τις στοιχηματικές εταιρίες να θεωρούν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει περισσότερες πιθανότητες από την ΑΕΚ, που ακολουθεί στην τρίτη θέση και προσφέρεται στο 10.00. Οι εταιρίες πιστεύουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα ενισχύσει την ομάδα του με παίκτες πρώτης γραμμής και δίνουν τον ΠΑΟΚ ως δεύτερο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Οι Ασπρόμαυροι είχαν πάρει τον τίτλο τη σεζόν 2018-2019, πριν ο Ολυμπιακός κατακτήσει τις δύο τελευταίες διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα, στο 25.00 προσφέρονται οι Παναθηναϊκός και Αρης, παρότι η ομάδα του Ακη Μάντζιου βρίσκεται στη δεύτερη θέση της φετινής Superleague. Οι στοιχηματικές εταιρίες δεν θεωρούν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει την ίδια πορεία και την επόμενη σεζόν και γι’ αυτόν τον λόγο προσφέρουν πολύ υψηλά την επιλογή να κατακτήσει το επόμενο πρωτάθλημα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.