ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι σαρωτικές αλλαγές στην ΕΡΤ από τη νέα κυβέρνηση

1 min read

Άρχισαν να δρομολογούνται οι διαρθρωτικές κινήσεις που έχει προαναγγείλει ο πρωθυπουργός

Λίγες ώρες μετά και την επίσημη έναρξη της λειτουργίας της νέας κυβέρνησης, ήδη άρχισαν να φαίνονται οι πρώτες διαρθρωτικές κινήσεις και οι δομικές αλλαγές που έχει προαναγγείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Εθνική Ραδιοτηλεόραση.

Απόψε υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους μετά από συναντήσεις με τον Υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Γιάννης Δρόσος και ο Πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ κ. Μιχάλης Ψύλος.

Στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών, ζητήθηκαν από το επιτελείο του πρωθυπουργού οι παραιτήσεις των διευθυντικών στελεχών της ΕΡΤ.

Το πλάνο αναδιάρθρωσης αρχίζει να εφαρμόζεται άμεσα με την υλοποίηση των βημάτων στα οποία σκοπεύει να βαδίσει η κυβέρνηση της ΝΔ, και ειδικά όσον αφορά τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία των υπουργών, άρχισαν να εφαρμόζονται στην πράξη οι αλλαγές.

Ο πρωθυπουργός άλλωστε έχει δείξει τις διαθέσεις του, όταν σε ραντεβού με τον Κωστή Χατζηδάκη, νέο υπουργό Ενέργειας, έθεσε ως άμεση προτεραιότητα το ζήτημα της διάσωσης της ΔΕΗ και ζήτησε να αντιμετωπιστεί ως επείγον. Στο ίδιο κλίμα, ο κ. Μητσοτάκης απαίτησε από τους υπουργούς του στο αυριανό συμβούλιο να πάνε προετοιμασμένοι και να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στους τομείς ευθύνης του ο καθένας.

Αυτά δείχνουν τον τρόπο που θέλει να κινηθεί ο νέος πρωθυπουργός, επιδεικνύοντας εγρήγορση, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.