ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι πολίτες «στόλισαν» τον Μπακογιάννη: «Μόνο για πανάκριβες φιέστες είσαι»

1 min read

Οργή πολιτών που ταλαιπωρούνται ακόμα από τις τριτοκοσμικές καταστάσεις


Κεραυνούς κατά του δημάρχου Αθηναίων εξαπέλυσαν δεκάδες πολίτες στην σελίδα του δημάρχου στο Facebook, για το χάος που επικρατεί σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, τέσσερις ημέρες μετά τον χιονιά, για τον οποίο σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός είχε ενημερωθεί έγκαιρα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος παρέμεινε εξαφανισμένος, κάνοντας μόλις 3 αναρτήσεις στον λογαριασμό του, στις οποίες υποστήριζε ότι ο μηχανισμός του Δήμου Αθηναίων λειτουργεί άψογα, έγραψε σήμερα:

«Τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή είναι από πτώσεις δέντρων, κορμών και κλαδιών, εξαιτίας του βάρους του χιονιού. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 1093 σημεία και έχουμε ανταποκριθεί σε 511, ενώ 71 συνεργεία συνεχίζουν να επιχειρούν σε όλη την πόλη. Ήδη εκπονούμε σχέδιο για την άμεση αντικατάσταση των δέντρων που έχουμε χάσει. Ταυτόχρονα επειδή αρκετά οχήματα έχουν υποστεί ζημιές, ζήτησα από τις υπηρεσίες μας να δώσουν προτεραιότητα στις αιτήσεις αποζημίωσης που έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν οι δημότες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη διεύθυνση d.pras.ast.panidas@athens.gr. Για οποιοδήποτε πρόβλημα καλέστε στο 1595 ή κάντε αναφορά στο novoville».

Κάτω από την ανάρτησή του ωστόσο, οι χιλιάδες πολίτες που εξακολουθούν να υφίστανται ταλαιπωρία από τα εκατοντάδες δέντρα που καταπλάκωσαν αυτοκίνητα και περιουσίες, καταγγέλλουν ότι δεν υπήρξε καμία μέριμνα το προηγούμενο διάστημα και τον καλούν να παραιτηθεί. 

dsgfsdfgsdfg
fgfgfg
sdfgdfgdf
sdfsadfsdf

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.