ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι ουρανοί είναι δικοί μας! Οι Έλληνες πιλότοι εκπαιδεύονται σε ασκήσεις με F-35 στην “Blue Flag 2021”

1 min read

Οι αεροπορικές δυνάμεις της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Ινδίας, της Ελλάδας και των ΗΠΑ έστειλαν ομάδες να συμμετάσχουν στην άσκηση.

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία φιλοξενεί μια πολυεθνική, εναέρια άσκηση που άρχισε σήμερα το πρωί με απογειώσεις μαχητικών και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα, η οποία θα περιλαμβάνει  πτήσεις πάνω από την Ιερουσαλήμ και το Τελ Αβίβ, ανακοίνωσε το Ισραηλινό ΓΕΕΔ.

Η ΠΑ θα συμμετάσχει στην άσκηση με τέσσερα F-16 Adv. της 336Μ της 116ΠΜ στον Άραξο. Στην άσκηση εκτός του Ισραήλ και της Ελλάδας, μαχητικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, και την Ινδία θα συμμετάσχουν στην πέμπτη  άσκηση της Γαλάζιας Σημαίας, ανακοίνωσαν οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις.

Οι μοίρες αεροσκαφών Sufa F-16I της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας (IAF), με επικεφαλής την 115 μοίρα «Flying Dragon», θα παίξουν το ρόλο της «κόκκινης» εχθρικής δύναμης.

Μια συστοιχία πυραύλων Patriot θα ενταχθεί επίσης στη δύναμη προσομοίωσης του εχθρού.Στην έρημο Νεγκέφ έχουμε τα προεόρτια αυτών που θα δούμε προσεχώς σε Ιράν και Α.Μεσόγειο και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.