ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι μουσουλμάνοι βουλευτές και η Αγιά Σοφιά

1 min read

Στην Θράκη κληρικός μουσουλμάνος, δημόσια κατάγγειλε την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Δεν είπαν όμως ούτε λέξη οι μουσουλμάνοι βουλευτές, για τους οποίους θυμίζουμε μέσα στην Βουλή είχε δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα και είχε τιμωρηθεί με πρόταση του τότε προέδρου της Βουλής του ΣΥΡΙΖΑ, Βούτση, ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος.

Συγκεκριμένα, ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είχε πει στην ομιλία του ότι οι μουσουλμάνοι βουλευτές είναι υποχρεωμένοι να αποδεχθούν ότι μητέρα τους πατρίδα είναι η Ελλάδα και όχι η Τουρκία όπως δηλώνουν. Τότε, ο Ν. Βούτσης είχε πάρει τον λόγο και είχε πει ότι έχει ο καθένας δικαίωμα εάν είναι βουλευτής να δηλώνει ό,τι θέλει σαν μητέρα πατρίδα του και επί του προκειμένου οι μουσουλμάνοι βουλευτές την Τουρκία! Και για το θέμα αυτό, επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή στον Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Σήμερα, που το θέμα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας είναι στο προσκήνιο, ούτε ένας από τους μουσουλμάνους βουλευτές και πολιτευτές, είτε της ΝΔ, είτε του ΣΥΡΙΖΑ  και γενικά του “δημοκρατικού” τόξου, δεν είπε λέξη για την απόφαση Ερντογάν. Αυτό τα λέει όλα…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.