ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι μισοί κάτοικοι κλέβουν νερό σύμφωνα με τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου

1 min read

Απίστευτες καταγγελίες στο δημοτικό συμβούλιο. Με ποιές πατέντες αναφέρεται ότι γίνεται bypass στο δίκτυο της δημοτικής επιχείρησης.

Στις μέχρι τώρα καταγγελίες του παραιτηθέντα προέδρου Δαμιανού Ιωσηφίδη για τα όσα συμβαίνουν στη ΔΕΥΑΩ, έρχεται να προστεθεί άλλη μία από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Χρήστο Τερζή, την περασμένη Δευτέρα στο Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου.

«Το 30% των κατοίκων κλέβει νερό ενώ άλλο ένα 20% παίρνει από τον γείτονα» είπε ο κ. Τερζής για τη Δημοτική Ενότητα της Καλλιθέας. «Να βγουν έξω τα υδρόμετρα» συνέχισε «και θα δεις δε θα κλέβει κανείς νερό. Παρεμβάλουν bypass, γυρίζουν τα ρολόγια μέσα στην αυλή».

Ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας έθεσε το θέμα της καταγραφής των ρολογιών νερού, αλλά κυρίως το πόσο προσβάσιμα είναι.

«Στην Καλλιθέα εδώ και μία οκταετία, δεκαετία δεν έχει γίνει σωστή καταμέτρηση των ρολογιών αυτών. Πάμε κατά προσέγγιση συνέχεια και ίσως πολλές φορές ότι να΄ ναι. Τώρα τι να πω τώρα, ο ο υποψήφιος του Δημάρχου πότιζε τις ελιές με κλεμμένο νερό; Γίνονται σου λέω τρελά πράγματα, τρελά πράγματα. Αν θέλουμε να λέμε την αλήθεια» κατέληξε ο κ. Τερζής.

Δημοσίευση στα Social Media