ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι Λέικερς αποχαιρέτισαν τον δικό τους Κόμπι με μια μοναδική τελετή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

1 min read

Σε μια συγκλονιστική τελετή όπου δεν άντεξαν ούτε και οι πιο δυνατοί, οι Λος Άντζελες Λέικερς αποχαιρέτισαν τον θρύλο της ομάδας Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του Τζιάνα και τους άλλους επτά επιβαίνοντες του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Καλιφόρνια την περασμένη Κυριακή.

Το «Staples Center» ήταν έτοιμο για την τελετή ώρες πριν την έναρξη του αγώνα απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, τον πρώτο εντός έδρας μετά τον χαμό του Κόμπι.

Οι φανέλες του Κόμπι και της Τζιάνα

Η τελετή ξεκίνησε με τον καλλιτέχνη Άσερ να ψέλνει για τον Κόμπι με τις ιαχές «MVP» να ακούγονται, ακολούθησε ο Μπεν Χονγκ με το βιολί του, παίζοντας μία εξαιρετική μελωδία, ενώ την ίδια στιγμή παρουσιαζόταν ένα βίντεο με τον Κόμπι Μπράιαντ να μιλάει για τον εαυτό του. Στη συνέχεια, οι Boyz II Men έψαλλαν τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.

Αμέσως μετά, ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει για τον θρύλο του ΝΒΑ και ειδικά των Λέικερς. Δεν θέλησε να διαβάσει όσα του είχε ετοιμάσει η ομάδα, αλλά μίλησε από καρδιάς, όπως είπε, μετά που ανέφερε τα ονόματα των 9 θυμάτων του δυστυχήματος με το ελικόπτερο.

Ανάμεσα σε άλλα ο νέος ηγέτης των Λέικερς είπε: «Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα έχουμε μία τελετή για τον Κόμπι. Σήμερα όμως είναι μία γιορτή. Είναι μία γιορτή για τα 20 χρόνια του αίματος, του ιδρώτα, των δακρύων, τους διαλυμένου σώματος, όπου σηκώθηκε και ξανασηκώθηκε, για όλα. Για τις αμέτρητες ώρες, την εμμονή του να γίνει τόσο σπουδαίος όσο ήταν. Σήμερα γιορτάζουμε για το παιδί που ήρθε εδώ 18 χρονών, αποσύρθηκε στα 38 και έγινε πιθανότατα ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια. Σήμερα είναι μία γιορτή».

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού, οι Γουίζ Καλίφα και Τσάρλι Πεθ τραγούδησαν το «See You Again». Στον αγώνα που φυσιολογικά πέρασε δεύτερη μοίρα, οι φιλοξενούμενοι Μπλέιζερς νίκησαν με 127-119, με σπουδαία εμφάνιση από τον Ντέιμιαν Λίλαρντ που σημείωσε 48 πόντους, ενώ είχε ακόμα 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ, χάνοντας το τριπλ-νταμπλ για ένα «σκουπίδι».

Δείτε βίντεο από την τελετή στη μνήμη του Κόμπι

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.