ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι κάμερες ασφαλείας «μιλούν»: Έτσι έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση σε βενζινάδικο στη Νίκαια

1 min read

Βίντεο-ντοκουμέντο

Σε μαφιόζικη εκτέλεση και ξεκαθάρισμα λογαριασμών με έντονο… άρωμα ναρκωτικών παραπέμπει η δολοφονία του ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Νίκαια και ο τραυματισμός ενός υπαλλήλου, το απόγευμα της Τρίτης.

Το Star παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο μέσω του nantia report με τη στιγμή της εκτέλεσης, όταν το όχημα των εκτελεστών (με φιμέ τζάμια) σταμάτησε στις αντλίες δήθεν για να βάλει καύσιμα.

Ξαφνικά ο εκτελεστής που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα έβγαλε πιστόλι (7,65 χιλιοστών) που είχε σιγαστήρα και εκτέλεσε εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες, τη χαριστική στο κεφάλι, τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου. Από τα πυρά τραυματίστηκε στο χέρι ο υπάλληλος του βενζινάδικου.

Ένα ακόμα βίντεο, από κάμερα ασφαλείας, κατέγραψε το αυτοκίνητο των δραστών την ώρα που αυτό διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα από τη Λεωφόρο Θηβών 181, ενώ έχουν καταγραφεί και οι πρώτοι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο της εκτέλεσης.

Λίγο αργότερα, η Πυροσβεστική επενέβη σε φλεγόμενο αυτοκίνητο στην περιοχή του Ρέντη, πολύ κοντά στο βενζινάδικο, πιθανότατα το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους με τη φωτιά.

Το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου, αλλά και όσες βρίσκονται στη γύρων περιοχή εξετάζεται εξονυχιστικά από τις Αρχές ασφαλείας ώστε να διαπιστωθούν οι κινήσεις των δραστών.

Ο 37χρονος βενζινοπώλης που δολοφονήθηκε ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και είχε καταγωγή από την Αλβανία, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να εκτιμούν ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου, με εκτέλεση-καρμπόν όπως αυτή που έγινε προ ημερών στα Τίρανα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα ένας από τους κατοίκους της Νίκαιας: «Σικάγο γίναμε»

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.